Δένει Νάστο ο Ατρόμητος

17:58 16/10/2012 - Πηγή: 24wro
Συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την ομάδα του Ατρόμητου θα...
υπογράψει ο Βαγγέλης Νάστος. Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίζεται στους «κυανόλευκους» από το 2009, όταν και είχε αποκτηθεί από την Άσκολι, ενώ το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της φετινής χρονιάς.
Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου σε 72 αγώνες πρωταθλήματος και έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 12 ματς κυπέλλου.

«Είναι πολύ σημαντική τιμή για εμένα η πρόταση που δέχθηκα από την ομάδα μου, η οποία μου δίνει τρομερή όρεξη για να δουλέψω και
να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που εισπράττω ότι υπάρχει προς το πρόσωπό μου. Είμαι ήδη τρία χρόνια στον Ατρόμητο, περνάω υπέροχα και πιστεύω ότι θα ανταποδώσω. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέχρι το 2015, έχοντας ως τότε συμπληρώσει έξι χρόνια στην ομάδα» δήλωσε ο Νάστος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Ελπίζω κι εύχομαι τα άλματα προόδου που έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια να τα συνεχίσουμε στο μέλλον και να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Οι βάσεις έχουν μπει, η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου και με την παρουσία του κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστιες εμπειρίες, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί με τους φιλάθλους μας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στην ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε ακόμη περισσότερες χαρές».
Keywords
Τυχαία Θέματα