Δεν σκέφτεται να αποχωρήσει ο Λάμπαρντ

22:03 10/9/2012 - Πηγή: 24wro
Θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική Αγγλίας...
Την πρόθεσή του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική Αγγλίας εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο μέσος της Τσέλσι τόνισε πως νιώθει περήφανος που αποτελεί μέλος της εθνικής του και έπλεξε το εγκώμιο του Γκάρι Κέιχιλ, που θα αντικαταστήσει τον Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας του Ρόι Χόγκσον.

Αν και έχει περάσει τα 34 χρόνια του, ο Φρανκ Λάμπαρντ εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Αγγλίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόγκσον, τον εμπιστεύεται και τον
θεωρεί ηγέτη της ομάδας του. Αυτό δείχνει να ικανοποιεί τον μέσο της Τσέλσι, που σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την εθνική.

«Υπήρξαν φήμες που ήθελαν να σκέφτομαι την αποχώρησή μου από την εθνική αμέσως μετά το τέλος του Euro. Εγώ, όμως, είμαι ακόμα εδώ και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, μέχρι να μπορώ να παίζω σε ένα καλό επίπεδο. Ασφαλώς δεν θα αγωνίζομαι για πολλά χρόνια ακόμα στην εθνική Αγγλίας, αλλά για την ώρα πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω, εκτός της εμπειρίας μου και τις ικανότητές μου», τόνισε ο Λάμπαρντ.

Ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι, Τζον Τέρι, ένας άλλος από τους φυσικούς ηγέτες της Αγγλίας, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της εθνικής κόντρα στην Ουκρανία. Αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο έτερος συμπαίκτης του στους «μπλε», Γκάρι Κέιχιλ. Ποια η γνώμη του Λάμπαρντ για την αναγκαστική αυτή αλλαγή; «Ο Γκάρι έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει πως είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Αγγλία. Θα αντικαταστήσει επάξια τον Τέρι, που εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης μας. Πιστεύω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα», απαντά ο Λάμπαρντ.

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα