Δεν κάνει άλλο παιδί λόγω… ΔΝΤ

16:06 4/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η κρίση μας... έχει πληγώσει πολύ» αναφέρει ο Γιάννης Πλούταρχος και αποκαλύπτει πως θα έκανε και άλλο παιδί αν δεν υπήρχε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σε συνέντευξή του σε ένθετο εφημερίδας ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει: «Είχα την τύχη να κάνω πέντε πράγματα στη ζωή μου για μένα και τα παιδιά μου. Αύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα διατηρήσω. Ούτε και εγώ ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος. Δούλευα πέντε φορές την εβδομάδα,
αλλά αν συνεχίσει έτσι, που δουλεύουμε δύο αλλά ουσιαστικά είναι μία, το Σάββατο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω ό,τι δημιούργησα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο περιοδικό «Glam» τονίζει: «Είναι ο υπερκαταναλωτισμός που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε. Η μεγάλη κατανάλωση σε κάνει να μην εκτιμάς αυτά που έχεις. Όμως, ο Έλληνας έχει περάσει πολλά δεινά. Άξιζε ο Έλληνας να περάσει τα 20 χρόνια ευημερίας που έζησε. Δεν είμαστε τεμπέληδες, κάθε άλλο».

Όσο για τα μικρά μυστικά που κρατούν «ζωντανό» τον γάμο του με την Μαρία, αποκαλύπτει: «Περάσαμε πολλές συμπληγάδες με την Μαρία. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Ανά διαστήματα δώσαμε τις δικές μας μάχες. Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο. Υπάρχει ένας βαθύς ερωτισμός μεταξύ μας που κατά καιρούς ανανεώνεται. Δεν ξέρω τον τρόπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα