ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ

12:26 14/11/2012 - Πηγή: 24wro
Με 4.900 έξοδα τα οποία καλύπτει προς το παρόν ψάχνει δουλειά στο εξωτερικό ο...
πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Ποιους χαρακτήρισε «αρπακτικά»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς όπως αναφέρει ο ίδιος, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα.
Ο κ. Μαγκούφης αποκάλυψε ότι τα συνολικά του έξοδα, τα οποία καλύπτει προς το παρόν φτάνουν τα 4.900 ευρώ! Όταν ρωτήθηκε χαρακτηριστικά
από την Πόπη Τσαπανίδου με πόσα χρήματα ζει σήμερα εκείνος απάντησε:
«Καλύπτω δάνειο 2,400 ευρώ κάθε μήνα, 1,500 ευρώ στέλνω κάθε μήνα στα παιδιά μου που σπουδάζουν και με 1000 προσπαθώ να επιβιώσω».

Τι να πει και ο εργαζόμενος των 400 ευρώ …δηλαδή;

Ο κ. Μαγκούφης ωστόσο δήλωσε ότι δεν επιδιώκει να «αποδράσει» από τα δύσκολα. Ως πολιτικός μηχανικός, προσπαθεί να πουλήσει τις μεζονέτες του, ωστόσο δεν υπάρχει ανταπόκριση προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τα έξοδά του. Με την ευκαιρία της αναφοράς ο κ. Μαγκούφης έκανε και … τη σχετική διαφήμιση στις μεζονέτες που του μένουν απούλητες και είναι σε πολλή καλή τιμή όπως διευκρίνισε.

Όλα αυτά όμως θα μπορούσε να τα αποφύγει εάν στο ΠΑΣΟΚ τον είχαν κάνει … υπουργό!

«Για όσους ζουν με 400 ευρώ νοιώθω ευθύνη. Κατέθεσα προτάσεις στο κόμμα μου όσο ήμουν υπουργός, αλλά δεν κατάφερα να τους πείσω και να υιοθετήσουν τις προτάσεις μου. Γι’ αυτό πραγματικά νοιώθω ένοχος», ανέφερε και έπειτα … ξεσπάθωσε.

«Στο ΠΑΣΟΚ δεν με αξιοποιήσουν ποτέ ως υπουργό, γιατί έλεγα την άποψή μου. Θα ήμουν καλύτερους από όλους αυτούς που ήταν υπουργοί. Συνεχίζω όμως τον αγώνα μου στο κόμμα μου. Δεν το εγκατέλειψα, όπως κάνουν σήμερα οι πρωτοκλασσάτοι, ο οποίοι πήγαν στο κόμμα και στις κυβερνήσεις για να αρπάξουν κι όχι για να προσφέρουν στον ελληνικό λαό».

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα