Δέκα στα δέκα για τον... αρνητικό Βαλβέρδε!

16:11 3/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ούτε ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε το φοβερό σερί του Βαλβέρδε με τις απαντήσεις του…
στα αρνητικά αποτελέσματα. Δέκα γκέλες, δέκα νίκες-απάντηση για τον Βάσκο σε όλες τις διοργανώσεις από την μέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά με το δείκτη του σκορ μάλιστα να ανέρχεται πλέον στο απίστευτο 29-2. .
Με μηδέν στα
μετόπισθεν τις έβγαλε τις νίκες που ακολούθησαν γκέλα ο Βαλβέρδε την περασμένη σεζόν, με νίκες συνεχίζει και φέτος αλλά δεχόμενος γκολ. Τόσο με την Ξάνθη όσο και με τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όμως συνεχίζει το σερί του το οποίο φτάνει στο 10 στα 10! Αυτό είναι άλλωστε που δίνει και τους τίτλους στις ομάδες. Η δυνατότητά τους να αντιδρούν στα αρνητικά αποτελέσματα.
Δύο εξάρες έριξε την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός (σε ΑΕΚ και Λάρισα) και οι δύο ήρθαν έπειτα από γκέλα. Μάλιστα, συνολικά με τη λήξη της περασμένης σεζόν ο Βαλβέρδε απάντησε και στα οκτώ του αρνητικά αποτελέσματα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας με συνολικό σκορ 25-0. Δηλαδή όλη την περασμένη σεζόν ο Βάσκος σε κάθε του... στραβοπάτημα απαντούσε με κατά μέσο όρο ενεργητικό μεγαλύτερο των τριών γκολ δίχως μάλιστα να δεχτεί ποτέ γκολ!
Ξεκίνημα από το 2010
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-2011 ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 και στη συνέχεια κέρδισε με 2-0 εύκολα την Κέρκυρα. Ανάλογα ήταν τα πράγματα και μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Θρύλος συνέτριψε στο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο με 5-0!
Μεγάλο «διπλό» ουσίας και ψυχολογίας πήρε η ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, όπου κέρδισε με 1-0 την πάντα υπολογίσιμη Καβάλα εκτός έδρας, ενώ και μετά το ατυχές ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ (1-1) στο φαληρικό γήπεδο για το Κύπελλο, η αντίδραση ήταν άμεση με τη σπουδαία επικράτηση με 1-0 στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα.
Σκορπίζοντας ΑΕΚ και Λάρισα
Η πορεία στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε πρόωρα στην Τούμπα με ήττα 1-0 που σήμαινε αποκλεισμό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με καθοριστική νίκη με 1-0 στο Καραϊσκάκη επί της Ξάνθης, που τους έφερε ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο φτάνοντας τον δείκτη του σκορ ύστερα από γκέλες στο 10-0.
Πριν από το τελευταίο ματς στη Θεσσαλονίκη, ο Θρύλος έχασε και πάλι βαθμούς στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και πάλι η αντίδραση ήταν άριστη. Εύκολη νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο με 3-0 κόντρα στον Εργοτέλη στο Φάληρο. Το 13-0 ήταν γεγονός…
Στη συνέχεια έπειτα και από την ήττα με 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ η στέψη αναβλήθηκε για μία αγωνιστική. Έτσι, ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ έκανε... πλάκα και την σκόρπισε με συνολικό 6-0! Το ίδιο έκανε και στην... άμοιρη Λάρισα την οποία επίσης «καθάρισε» με 6-0 μετά την ήττα με 3-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Το συνολικό 25-0 της σεζόν είχε ολοκληρωθεί για τον Βάσκο.
Συνέχεια και στη νέα σεζόν αλλά με... γκολ παθητικό
Η συνέχεια όμως ήρθε για τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδ
Keywords
Τυχαία Θέματα