ΔΕΙΤΕ: Ξεμείνατε στο αεροδρόμιο; Υπάρχει λύση...

08:25 26/9/2011 - Πηγή: 24wro
Το Sleep Box αποτελεί την τέλεια λύση για ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες...


Πόσες φορές άραγε σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε ένα αεροδρόμιο, να έχει καθυστέρηση η πτήση σας και να μην ξέρετε πώς να περάσετε την ώρα σας;

Αυτή την ταλαιπωρία που υφίστανται εκατομμύρια επιβάτες ανά τον κόσμο φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί του Sleep Βox. Πρόκειται
για ένα μικροσκοπικό δωμάτιο το οποίο όμως μπορεί κανείς να συναντήσει προς το παρόν μόνο στο διεθνές αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας και το οποίο προσφέρεται για να ρίξετε έναν υπνάκο.

Το Sleep Box έχει διαστάσεις 2,5 x & 1,5 μέτρα, διαθέτει δύο κρεβάτια, εξαερισμό και πρίζες σε περίπτωση που θέλετε να φορτίσετε το κινητό σας ή το notebook σας.

Οι δημιουργοί προνόησαν και για τις αποσκευές φτιάχνοντας έναν ειδικό χώρο κάτω από το κρεβάτι όπου μπορείτε να αφήσετε τις βαλίτσες σας.

Το Sleep Box έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον επιβατών και εταιρειών και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τοποθετηθούν και άλλα τέτοιου είδους «δωμάτια» σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, εκθεσιακούς χώρους και εμπορικά κέντρα.

Και βέβαια τα χρήματα που καλούνται να πληρώσουν οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες ποικίλουν ανάλογα με τις ώρες που θα επιθυμούν να ξεκουραστούν.










 
Keywords
Τυχαία Θέματα