ΔΕΙΤΕ: Του έκλεψαν το κινητό και βρήκε τον έρωτα…!!!

23:31 27/10/2013 - Πηγή: 24wro
Σε καλό βγήκε η κλοπή του κινητού ενός 24χρονου Ελβετού, αφού....

κατέληξε στα χέρια μιας νεαρής Μαροκινής που τραβά με αυτόφωτογραφίες. Αυτές όμως καταλήγουν στο δικό του dropbox, χωρίς εκείνη να το ξέρει. Τώρα ο νεαρός την ψάχνει απεγνωσμένα…
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νικλάους Κνεχτέπεσε θύμα κλοπής τον Απρίλιο, σε ένα τρένοπρος τη Ζυρίχη.

Αγόρασε ένα καινούριο κινητό και ξέχασε το παλιό του. Περίμενε ότι δεν θα το ξανάβλεπε, μέχρι που στο dropbox του άρχισαν να εμφανίζονται φωτογραφίες της.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη σχολήτης, από την προσωπική της ζωή, από τηνοικογένειά της κ.α. Οι πιο «ενδιαφέρουσες» είναι εκείνες στις οποίες ποζάρει με ένα αρκουδάκι ή με καινούρια ρούχα ή με φόντο ειδυλλιακά τοπία, όπως καταρράκτες και πάρκα.

«Δεν γνωρίζει πως όσες φωτογραφίες τραβάει καταλήγουν σε μένα. Θέλω πολύ να την βρω και να μάθω περισσότερα για εκείνην και είμαι έτοιμος να ταξιδέψω στο Μαρόκο για να την δω» αναφέρει ο νεαρός.

«Θα είναι ενδιαφέρον να μάθω γιατί έχει το τηλέφωνό μου, αν και είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με την κλοπή. Πιθανόν το αγόρασε από όποιον το έκλεψε» προσθέτει.

Ο Κνεχτ και ο φίλος του Άλεξ Μοσχοβέλης, έφτιαξαν μία σελίδα στο Facebook με ορισμένες από τις φωτογραφίες, με την ελπίδα εκείνη να επικοινωνήσει μαζί του. «Σίγουρα κάποιος θα την αναγνωρίσει. Θα ήταν πολύ ωραίο να την γνωρίσω. Φυσικά μπορεί να κρατήσει το κινητό», λέει ο 24χρονος.

nooz.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα