ΔΕΙΤΕ: Τι συνέβη σαν σήμερα

21:31 15/12/2011 - Πηγή: 24wro
15 Δεκεμβρίου 1944 η εξαφάνιση του Γκλεν Μίλερ...

Ο Alton Glenn Miller ήταν ένας Αμερικανός μουσικός της τζαζ (τρομπόνι), ενορχηστρωτής, συνθέτης και αρχηγός της μπάντας την εποχή του swing. Ήταν ένας από τους καλύτερους σε πωλήσεις καλλιτέχνες την περίοδο 1939 – 1943 με αξιοσημείωτες ηχογραφήσεις όπως οι: "In the Mood", "Moonlight Serenade", "Pennsylvania 6-5000", "Chattanooga Choo Choo", "A String of Pearls", "At Last", "(I' ve Got a Gal In) Kalamazoo", "American Patrol", "Tuxedo Junction", and "Little Brown Jug". Το 1942, στο
απόγειο της πολιτικής καριέρας του, ο Μίλερ αποφάσισε να συμμετάσχει στον πόλεμο. Στα 38 του χρόνια ήταν αρκετά μεγάλος για να καταταγεί και αποφάσισε να πάει εθελοντής στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά του είπαν ότι δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες του. Στη συνέχεια, έστειλε επιστολή στον Ταξίαρχο του Στρατού, Charles Young και τον έπεισε να τον δεχτούν («να είμαι υπεύθυνος μιας μοντέρνας μπάντας του Στρατού»). Αφού έγινε αποδεκτός από το στρατό, ο Μίλλερ έπαιξε την τελευταία συναυλία του ως πολίτης στο Passaic του New Jersey, στις 27 Σεπτεμβρίου 1942.
Μετά ο Glenn Miller μεταφέρθηκε στην Πολεμική Αεροπορία. Στις 15 Δεκεμβρίου 1944 ο Miller ήταν να πετάξει από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Παρίσι για να παίξει για τους εκεί στρατιώτες. Το αεροπλάνο του (ένα μονοκινητήριο UC-64 Norseman, USAAF σειράς 44-70285) αναχώρησε από την RAF Twinwood Farm του Clapham στο Bedfordshire και εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης πάνω από τη Μάγχη. Κανένα ίχνος του πληρώματος του αεροσκάφους ή των επιβατών δεν βρέθηκε ποτέ. Ο Miller καταγράφηκε ως ότι «έπεσε στο καθήκον». Υπάρχουν τρεις κύριες θεωρίες για το τι συνέβη στο αεροπλάνο του Μίλερ με ποιο κύρια αυτή που υποστηρίζει ότι ενδέχεται να χτυπήθηκε από βόμβες της Βασιλική Πολεμική Αεροπορία μετά από μια αποτυχημένη επιδρομή στο Siegen, Γερμανία.

Αστρολογικά: Η καλλιτεχνική ιδιότητα του διαπρεπούς μουσικού σε συνδυασμό με τον τρόπο που χάθηκε παραπέμπει ευθέως σε ένα σχήμα Άρη-Ουρανού-Ποσειδώνα, το οποίο όντως υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη του σε μορφή τ-τετραγώνου, με την προσθήκη μάλιστα του Δία (σε σύνοδο με τον Άρη στον Κριό). Ουσιαστικά αυτός ο σχηματισμός ήταν ...όλη του η ζωή, αφού ως αστρικός συντονίστηκε απόλυτα πάνω στον Ήλιο του Μίλερ στην 10η μοίρα των Ιχθύων (σε ιδιομοιρία με τον αστρικό Άρη και ακριβέστατο τετράγωνο με τον αστρικό Ποσειδώνα).
Και την ημέρα της εξαφάνισης του εντελώς «συμπτωματικά» οι τρεις πλανήτες ήταν και πάλι πρωταγωνιστές (ο Άρης στον Τοξότη, ο Ουρανός στους Διδύμους και ο αστρικός Ποσειδώνας στην Παρθένο) δίνοντας το μέτρο ενός αεροπορικού δυστυχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ή ακόμη και εξ αιτίας ενός θανάσιμου λάθους. Και από αυτήν την άποψη η εκδοχή που θέλει τον Μίλλερ να βομβαρδίστηκε ουσιαστικά από το φίλιο σμήνος που υπερίπτατο και άδειασε τις βόμβες του είναι εξαιρετικά βάσιμη.
Αστρολογικά, το άκρως εντυπωσιακό σε αυτήν την τραγωδία ήταν η θέση του Ουρανού στην 10η μοίρα των Διδύμων, σε
Keywords
Τυχαία Θέματα