ΔΕΙΤΕ: Ποιοι επώνυμοι ερωτεύτηκαν και ποιοι χώρισαν το 2011

20:52 31/12/2011 - Πηγή: 24wro
Και φέτος τα ερωτικά των επωνύμων μας απασχόλησαν...
Άλλοι βρήκαν το άλλο τους μισό, άλλοι χώρισαν και άλλοι βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη. Η ελληνική showbiz το 2011 δεν έμεινε αδρανής.

Love is in the air Δούκισσα Νομικού - Χρήστος Χολίδης
Ένα από τα ζευγάρια που απολαμβάνεις να τα βλέπεις μαζί. Όμορφοι και γλυκές παρουσίες και οι
δύο. Όπως είπε πρόσφατα η Δούκισσα οι δυο τους γνωρίζονταν πριν από το Just The Two Of Us ωστόσο οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες. Οι φωτογραφίες στη Μύκονο το καλοκαίρι επιβεβαίωσαν τις φήμες για σχέση. "Είμαστε μαζί με τον Χρήστο και είμαι πάρα πολύ καλά", είπε η Δούκισσα στο Πρωινό mou με ένα χαμόγελο που μαρτυρά τον έρωτά της.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νικόλ Κοντοβός
Μετρούν λίγο παραπάνω από ένα μήνα μαζί. Περνούν όμορφα και δε διστάζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για την Ελληνοαμερικανή επιχειρηματία που έχει μαγαζί με cup cakes στην Κηφισιά ενώ στο πείραγμα που της έκανε το Star ανήμερα των γενεθλίων του Γρηγόρη έδειξε πολύ cool. Ο Γρηγόρης θέλοντας να βάλει φρένο στα δημοσιεύματα παραδέχτηκε σε συνέντευξή του τη σχέση αποφεύγοντας τις υπερβολές.
Ελένη Φουρέιρα - Δημήτρης Γούτος
Ο έρωτάς τους σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ξεκίνησε τον φετινό Ιανουάριο και μέχρι σήμερα παραμένουν αχώριστοι. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Φήμες ήθελαν το καλοκαίρι να έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά ωστόσο η Ελένη τις διέψευσε κατηγορηματικά. Η Ελένη περνάει πολύ καλά και αυτό φαίνεται όταν τη συναντήσεις από κοντά. Άλλωστε ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.
Κατερίνα Παπουτσάκη - Πέτρος Λαγούτης
Την Κατερίνα θα την δείτε και στην κατηγορία χωρισμοί. Μετά το σήριαλ του χωρισμού της από τον Ορέστη Τζιόβα (ποιος χώρισε ποιον, ποιος πονάει περισσότερο) η Κατερίνα βρήκε τον έρωτα στα μάτια του συνάδελφού της Πέτρου Λαγούτη. Τα φιλιά τους απαθανατίστηκαν από εβδομαδιαίο περιοδικό έξω από το μαγαζί που διατηρεί η ηθοποιός με τον Χρήστο Φερεντίνο.

(φωτό: Hello)
Αγγελική Ηλιάδη - Κώστας Μηλιωτάκης
Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια καθώς συνεργάστηκαν σε δισκογραφικές δουλειές της. "Άγγελέ μου και αλήτη", "Άργησες", " Εγώ μιλάω με την καρδιά μου" και φυσικά το τραγούδι που την καθιέρωσε "Τη μοναξιά φοβάμαι" ήταν μερικά από αυτά που συνέθεσε ο Κώστας. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το Dancing With The Stars 2 ενώ ήδη ζουν μαζί. Η Αγγελική δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ ύστερα από ένα πολύ δύσκολο διάστημα μετά τη δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη στις 13/12/2008 έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Βούλας.
Κώστας Αποστολάκης - Αμέλια Αναστασάκη
Τέλος στην εργένικη ζωή είπε ο Κώστας Αποστολάκης και το έκανε. Από τον Οκτώβριο ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τη νεαρή δημοσιογράφο ενώ στις 12 Δεκεμβρίου (κοινή
Keywords
Τυχαία Θέματα