Δείτε ποιά ζώδια ερωτεύονται τα φιλαράκια τους!

06:29 10/7/2012 - Πηγή: 24wro

Μπορεί η φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση...

Σε μια κωμική σειρά, η πρωταγωνίστρια παραπονιόταν στον καλύτερο φίλο της γιατί να μην μπορεί να βρει έναν άντρα που να είναι ακριβώς, μα ακριβώς σαν εκείνον.

Να έχει την ίδια εμφάνιση, την ίδια προσωπικότητα, τα ίδια χαρίσματα, τα ίδια ενδιαφέροντα, να είναι όμοιος και απαράλλακτος μ’ αυτόν, ένα πιστό αντίγραφο του αγαπημένου της φίλου.
Εκείνος, που ήταν ερωτευμένος μαζί της, χαμογελούσε αμήχανα μην τολμώντας να της πει «αφού θέλεις κάποιον σαν
εμένα, γιατί όχι εμένα;».
Πόσες φορές ο άνθρωπος που θα ήταν ένας καλός ερωτικός σύντροφος για μας βρίσκεται πίσω από την ταμπέλα του «φίλου»; Έχουμε τόσο συνηθίσει να τον βλέπουμε έτσι, που μας φαίνεται σχεδόν προσβολή αλλά και καταστροφή για τη σχέση μας το της να δώσουμε μια άλλη μορφή. Ξεχνάμε όμως ότι όλοι μας αλλάζουμε με το πέρασμα του χρόνου και πιθανόν το ερωτικό ταίριασμα που κάποτε μας φαινόταν αδιανόητο, τώρα να μπορεί να προκύψει και να λειτουργήσει.
Η ευκολία να μετατρέψει κανείς μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι θέμα προσωπικότητας και, όπως πάντα, η αστρολογία έχει να μας δώσει τις δικές της πληροφορίες. Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια ερωτεύονται με άνεση… τα φιλαράκια τους και ποια έχουν τους περισσότερους ενδοιασμούς.
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός αγαπά το καινούργιο, το άγνωστο, το ανεξερεύνητο. Αν δεν έχει κάτι να ανακαλύψει στον άλλο, όπως συμβαίνει με τους φίλους που συνήθως τους ξέρουμε… από την καλή κι απ’ την ανάποδη, το πρόσωπο αυτό δεν του τραβάει το ενδιαφέρον. Και χωρίς το ενδιαφέρον της εξερεύνησης δεν υπάρχει ούτε ερωτικό πάθος. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει αισθήματα για ένα φίλο είναι το άτομο αυτό να του παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι το έχει συνηθίσει, ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα. Να έχει αλλάξει εμφάνιση, συμπεριφορά, να δείξει πτυχές του χαρακτήρα του άγνωστες μέχρι τότε. Αλλά έχει σημασία όλα αυτά να μην είναι προσποιητά, κάτι που ο Κριός αντιλαμβάνεται και απεχθάνεται.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι έρωτες του Ταύρου, που δεν είναι απλοί παροδικοί ενθουσιασμοί αλλά έχουν διάρκεια, βασίζονται στην εξοικείωση. Ο Ταύρος προσελκύεται μάλλον από εκείνα που ξέρει ή διαπιστώνει για τον άλλο, παρά από τα μυστήρια που περιμένει να του αποκαλυφθούν. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να αρχίσει σταδιακά να βλέπει με άλλα μάτια ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ανήκε στον κύκλο των φίλων του, εκτιμώντας τα χαρίσματά του με έναν διαφορετικό τρόπο. Άλλωστε μια τέτοια σχέση έχει το πλεονέκτημα να μειώνει στο ελάχιστο το ενδεχόμενο των δυσάρεστων εκπλήξεων, και να εξασφαλίζει στον Ταύρο την ηρεμία που για εκείνον είναι συνώνυμη μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής σχέσης.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να ανακαλύψει ότι τρέφει ερωτικά συναισθήματα προς οποιοδήποτε άτομο του άλλου φύλου δεν τον συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού. Το να κάνει ερωτικές σχέσεις με φίλους είναι κάτι συνηθισμένο, όπως και το να τις διαλύει, καταφέρνοντας να τις επαναφέρει στο πρότερο στάδιο της φιλίας, χωρίς να κακοκαρδιστεί
Keywords
Τυχαία Θέματα