ΔΕΙΤΕ: Οι 17+1 Ρωσίδες που αγαπήσαμε

17:17 16/6/2012 - Πηγή: 24wro

Ο σημερινός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος είναι δύσκολος...
Ειδικά όταν κάποιες από τις παρακάτω ενδεχομένως να είναι στις εξέδρες. Από τενίστριες, γυμνάστριες και Άγγελους της Βικτόρια μέχρι βουλευτίνες, Wag’s, κατάσκοπους και συζύγους δισεκατομμυριούχων. Γιατί η καλή Ρωσίδα μοιάζει να έχει έρθει συστημένη από τον παράδεισο και η κακή σε στέλνει στην Κόλαση και της λες και σπασίμπα από πάνω...
18, Marina Orlova, ραδιοφωνική παραγωγόςΠολύ κοντή για να γίνει μοντέλο (1,65) και πολύ φιλόδοξη για να κάτσει στα αυγά της, η πάλαι ποτέ καθηγήτρια αγγλικών σε γυμνάσιο της Μόσχας μένει στο
Beverly Hills, έχει δικό της κανάλι στο youtube και δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο ίδιο ψηφιακό ραδιόφωνο με τον Howard Stern.
17, Oksanna Andersson, μοντέλοΗ 28χρονη wag (σύζυγος του Christian Wilhelmsson) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σοβιετική Ένωση μέχρι τα 10 της. Λίγο μετά έβγαλε στήθος και μετακόμισε στην Σουηδία όπου διέπρεψε ως χορεύτρια και reality star.
16, Alsu ,τραγουδίστριαΓνωστή από την διπλή συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision. Πρώτα ως διαγωνιζόμενη (ήρθε 2η το 2000) και στην συνέχεια ως παρουσιάστρια (το 2009). Εξαιρετική κατατομή προσώπου την οποία και εξαργύρωσε πρόσφατα με ένα γάμο και δυο παιδιά με ένα Ρώσο δισεκατομμυριούχο.
15, Natasha Poly , μοντέλοH 27χρονη από την πόλη Πέρμ κυκλοφορεί στις πασαρέλες του πλανήτη από το 2004, αντιπροσωπεύοντας –υπό μια έννοια- την πρωταθλήτρια της Β Εθνικής των μοντέλων Ρωσικής καταγωγής. Γεγονός που δείχνει με σαφή τρόπο τον χαμό που γίνεται στην αντίστοιχη σουπερ λίγκα.
14, Ksenia Sobchak, παρουσιάστριαΚόρη του δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης και –μέχρι πρότινος- προσωπική φίλη του Vladimir Putin (πλέον διαδηλώνει και αυτή κατά του) είναι γνωστή σε όλη την Ρωσία ως η ‘δικιά μας Paris Hilton’. Ένας χαρακτηρισμός που η ίδια αντιλαμβάνεται ως τιμή και για τον οποίο περηφανεύεται. Σταθερά No1 στις λίστες περιοδικών με τις πιο περιζήτητες εργένισσες.
13, Anna Chapman, κατάσκοποςΤο μόνο που ήθελε μεγαλώνοντας η σέξι κοκκινομάλλα, ήταν να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να γίνει πράκτορας της KGB, όπως ο μπαμπάς της. Τα κατάφερε και βρέθηκε και στην Αμερική, μέχρι που το 2010 την απέλασε το FBI. Πλέον βγάζει το μεροκάματο με σέξι φωτογραφήσεις στο Maxim, guest σε πασαρέλες και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.
12, Dianna Agron, ηθοποιόςΗ σέξι μαζορέτα του Glee είναι βέρα Τεξανή. Και μάλιστα καλοαναθρεμμένη, καθώς ο πατέρας της ήταν γενικός διευθυντής της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt. Το κανονικό της οικογενειακό όνομα όμως είναι Agronsky, το οποίο το ‘έκοψαν’ του παππού της τα ‘καλόπαιδα’ του νησιού Ellis, όταν εκείνος έφτασε στην Αμερική. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αντίστοιχο γενεολογικό δέντρο έχουν αρκετοί ακόμη Χολιγουντιανοί σταρ, όπως οι Pamela Anderson, Wynona Rider, Jennifer Connelly, Maggie Gyllenhaal, Natalie Portman, Nicole Scherzinger και Liv Tyler.
11, Maria Kozhevnikova, πολιτικόςΗ Ρωσι
Keywords
Τυχαία Θέματα