ΔΕΙΤΕ: Ο Ηλίας Κασιδιάρης και τη Βούλα Παπαχρήστου στις πολυσυζητημένες καλοκαιρινές διακοπές τους!

14:15 17/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τη σχέση για την οποία έγινε πολύ λόγος αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε ή διαψεύθηκε επίσημα από κανένα από τα δύο μέλη της...
έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της καινούργιας εφημερίδας "News” που κυκλοφόρησε σήμερα.

Με τίτλο "Έρωτας και με τη... Βούλα" και φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η εφημερίδα παρουσιάζει το love story του 32χρονου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και της 23χρονης πρωταθλήτριας του τριπλούν.

Σύμφωνα
με το ρεπορτάζ της εφημερίδας και τη δημοσιογράφο Έλλη Σολδάτου, τον Αύγουστο του 2012 ο ρεπόρτερ του περιοδικού “Icons” βρέθηκε στο όρμο του Πόρτο Κάγιο στη Μάνη και εντόπισε τον Ηλία Κασσιδιάρη και τη Βούλα Παπαχρήστου μαζί. Στην παρέα τους ήταν και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος με τη σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο τους είχαν μεταξύ τους μεγάλη οικειότητα και εκείνος ήταν συνεχώς δίπλα της. Η παρέα, αφού αποβιβάστηκε από τη βάρκα που τους είχε πάει για μπάνιο, κατευθύνθηκε σε ταβέρνα της περιοχής και για αρκετή ώρα είχαν χαλαρή κουβέντα.

Κατά την παραμονή τους στη Μάνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, επισκέφτηκαν και το Μνημείο για τα θύματα του Εμφυλίου στην Ελλάδα, ενώ οι δύο τους χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα σε prive παραλίες.

fthis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα