ΔΕΙΤΕ: Μια ντουζίνα διαβολόπαιδα!

16:15 13/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κέβιν είναι η πιο πρόσφατη περίπτωση...
Κατά καιρούς, έχουν ξεπηδήσει και άλλα δολοφονικά βλαστάρια από τις κινηματογραφικές οθόνες. Σας φρεσκάρουμε τη μνήμη σας με το top 10 των διαβολόπαιδων. Φυλαχτείτε.

Στο διαπεραστικό, παγωμένο βλέμμα της εξαιρετικής ηρωίδας Τίλντα Σουίντον αποτυπώνονται η απόγνωση, ο τρόμος και οι ενοχές μιας μάνας της οποίας ο έφηβος γιος δολοφονεί τους συμμαθητές του.


  Με αφορμή τις σκοτεινές δολοφονικές
διαθέσεις του Κέβιν στην ταινία «We need to talk about Kevin», ξαναθυμόμαστε δέκα μικρούς σατανάδες της μεγάλης οθόνης.


  Hanna (2006), Χάνα

Μη σας ξεγελά το αγγελικό πρόσωπο με τα ξανθά μαλλιά και τη χλωμή επιδερμίδα. Η Χάνα (Saoirse Ronan) είναι ένα κινούμενο φονικό όπλο που ξεπαστρέβει όποιον βρεθεί στο διάβα της με τελικό στόχο την πράκτορα της CIA, Μαρίσα (Cate Blanchett).
Αυτά παθαίνεις αν ο πατέρας σου σε έχει απομονωμένη μέχρι τα 16 στα χιονισμένα δάση της Φινλανδίας με μοναδικό αυτοσκοπό τις ξένες γλώσσες, τις πολεμικές τέχνες και τη σκοποβολή.
The Orphan (2009), Έσθερ

  Όταν βλέπεις κοριτσάκι με βελουτέ φορέματα και κοτσιδάκια να μη συναναστρέφεται με παιδιά της ηλικίας της, να παίζει τέλεια πιάνο και να μιλά σα μικρομέγαλο, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
Πόσο μάλλον όταν χειρίζεται τον μπαλτά λες και είναι προέκταση του χεριού της.
Αυτή είναι η Έσθερ, ο διάολος μεταμορφωμένος που βγήκε από το ορφανοτροφείο για να κάνει τη ζωή μιας ανυποψίαστης Αμερικανικής οικογένειας πατίνι.   

Rosemary’s Baby (1968), Έιντριαν

  All time classic. Ο Ρόμαν Πολάνσκι δίνει τα ρέστα του σε μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου.
Πρώτη φορά το πιο χαρμόσυνο γεγονός για μια γυναίκα εξελίσσεται σε θρίλερ την ώρα που ο θεατής έχει συνεχώς τα χέρια του σε απόσταση βολής από τα ματιά.
Το απόλυτο θύμα νοσηρών φαντασιώσεων και μέλλουσα μητέρα του μωρού-τέρατος, η Ρόζμαρυ (Mia Farrow) πιστεύει ότι θα γεννήσει τον ίδιο τον Σατανά σε ένα ψυχολογικό γαϊτανάκι χωρίς επιστροφή.   
The Good Son (1993), Χένρι

  Ο άγευστος-άοσμος έφηβος σταρ Macaulay Culkin έκανε την έκπληξη και μετά το εισπρακτικά επιτυχημένο Home Alone δοκίμασε το ρόλο του πανούργου Χένρι στην ταινία μυστηρίου The Good Son.
Ο ξανθός πρωταγωνιστής, ενώ αρχικά καλωσορίζει εγκάρδια στο σπίτι του τον συνομήλικο ξάδελφο του και ορφανό, Μαρκ (Elijah Wood) στη συνέχεια του δείχνει ξεκάθαρα τις άγριες διαθέσεις του μπροστά σε ένα γκρεμό.
The Ring, Σαμάρα (2002)

  Πώς μπορείς να σκιαχτείς από ένα μάτσο μαύρες τρίχες που βγαίνουν απειλητικά από την οθόνη της τηλεόρασης.
«Μανούλα» στο ρόλο της, η ανατρ
Keywords
Τυχαία Θέματα