ΔΕΙΤΕ: Η Τάνια Τρύπη ερωτεύθηκε τον... μαθητή της!

16:23 8/10/2012 - Πηγή: 24wro
Οι πολύωρες πρόβες και τα κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα συνέβαλλαν στο να έρθει πιο κοντά η γνωστή πρωταγωνίστρια με τον νεαρό...
γοητευτικό μαθητή της. Αυτό τους έκανε να ανακαλύψουν πως τους ένωναν πολύ περισσότερα από το αντικείμενο της διδασκαλίας.
Το ειδύλλιό τους θα μπορούσε να έχει βγει από το σενάριο κάποιας ταινίας και όμως συνέβη στην πραγματικότητα! Εκείνη είναι δασκάλα σε δραματική σχολή και εκείνος μαθητής της. Η Τάνια Τρύπη και ο γοητευτικός Ανδρέας Βούλγαρης είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν πια!
Αν και το πρώτο διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ
της εφημερίδας Real life, η γνωστή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική και η μεταξύ τους σχέση άργησε πολύ να εξελιχθεί, η επιμονή και οι κατάλληλες κινήσεις του Ανδρέα στάθηκαν ικανές να της αλλάξουν άποψη.
Λίγες μέρες πριν, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης «Απατεώνες και Τζέντλεμεν». Η Τάνια Τρύπη κρατούσε τρυφερά το χέρι του συντρόφου της, αδιαφορώντας για τα φλας των φωτογράφων και τα αδιάκριτα βλέμματα.
Η γνωστή ηθοποιός είναι εμφανώς ανανεωμένη και χαλαρή, ενώ φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η Τάνια Τρύπη μοιάζει να έχει βρει στον Ανδρέα αυτό που ζητούσε, με αποτέλεσμα η ηρεμία και η ισορροπία να αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό της.

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα