ΔΕΙΤΕ: Η Ναταλία καρφώνει!

20:50 23/2/2013 - Πηγή: 24wro
Πιάσε τέχνη κι άσ’ την κι άμα πεινάσεις πιάσ’ την...
Άμα το κορίτσι είναι δημιουργικό βρίσκει τρόπους να γεμίζει το χρόνο της.

Η Ναταλία Δραγούμη είναι το θέμα μας για σήμερα φιλενάδα μου. Συμπαθέστατη και γλυκύτατη, διαγράφεται ο χαρακτήρας στο πρόσωπό της!

Τι στο Dancing with the stars πήγε, τι κυλικείο έχει και διαχειρίζεται, τι σε ταινία πρωταγωνιστεί, τι δεν κάνει πια κι όμως πάντα έχει χρόνο. Αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει
βόλεϊ, κάτι που έκανε και στην εφηβεία της.

Μια στα νιάτα και μια στα γεράματα που λένε, αλλά μην το πεις στο συνταξιούχο σου. Το Παγκράτιο δεν υφίσταται πλέον ως άθλημα!!! Χαχαχαχα!

Αστεία Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε χωρίς δουλειά στην τηλεόραση, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί άλλωστε κι επειδή είχε ελεύθερο χρόνο αποφάσισε να το ρίξει στον αθλητισμό.

«Με ευχαριστεί πολύ και με γεμίζει το βόλεϊ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα, καθώς είχα ξεκινήσει σε ηλικία 13 ετών», δήλωσε στο περιοδικό «Hello», όπου δημοσιεύονται οι φωτογραφίες της από την προπόνηση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου.

Η ομάδα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και η Ναταλία, όπου βρίσκει χρόνο πηγαίνει και ξεσκάει.

«Φέτος είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θέλησα να το εκμεταλλευτώ. Αισθάνομαι τεράστια ευεξία, με γεμίζει πολύ, ειδικά όταν έχω κάποια διαλείμματα από τη δουλειά».

sarotiko.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα