ΔΕΙΤΕ: Έφτασε στο Λονδίνο με την Olympic Air η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

12:22 23/8/2012 - Πηγή: 24wro

Με τα φτερά της Olympic Air αναχώρησε για το Λονδίνο και η Παραολυμπιακή Ομάδα για... το Λονδίνο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 29 Αυγούστου.

Το αεροσκάφος Airbus A320 της Olympic Air μετέφερε με ειδική πτήση στη βρετανική πρωτεύουσα τους 61 αθλητές αθλήτριες και τους συνοδούς τους,
δηλαδή συνολικά 110 άτομα.

Στην τελετή αναχώρησης της Παραολυμπιακής Ομάδας που οργανώθηκε στον «Ελευθέριο Βενιζέλο» όλοι ευχήθηκαν η παραολυμπιακή αποστολή να μας φέρει από το Λονδίνο τα μετάλλια που δυστυχώς δεν μας έφερε η Ολυμπιακή Ομάδα αυτή τη φορά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου η Παραολυμπιακή Ομάδα χάρισε στην Ελλάδα 24 μετάλλια και την 20η θέση στον πίνακα των μεταλλίων μεταξύ 148 χωρών.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, που οργανώθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948, θα ολοκληρωθούν στις 9 Σεπτέμβριου και οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι συνοδοί τους θα επιστρέψουν στην Αθήνα πάλι με την Olympic Air. Η Olympic Air είναι ο επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακή και Παραολυμπιακής Επιτροπής και ανέλαβε την μεταφορά με ειδικές πτήσεις στο Λονδίνο της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας.

Δημήτρης Μαχαιρίδης
Προετοιμασία φόρτωσης εξοπλισμού της ελληνικής αποστολής των Παραολυμπιακών αγώνων
Η Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της ΟΑ κυρία Ρένα Σωτηριάδου
Ο Πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Φουντουλάκης μαζί με τα στελέχη και το πλήρωμα της Olympic Air
Η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κυρία Κυριακή Γιαννακίδου

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα