ΔΕΙΤΕ: Διαλέξτε που θα γδυθείτε!!

20:21 4/8/2011 - Πηγή: 24wro
Γυμνιστής ή φυσιολάτρης, αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για πολλούς. Όσοι όμως τον επιλέγουν ορκίζονται ότι είναι μια άκρως… απελευθερωτική διαδικασία.

Αν λοιπόν ο γυμνισμός είναι αυτό που σας εκφράζει… δείτε σε ποια μέρη του κόσμου μπορείτε να… γδυθείτε ελεύθερα!






Costa Natura, Ισπανία


Βρίσκεται στην ακτή Costa del Sol της Ισπανίας και είναι το πρώτο χωριό γυμνιστών της χώρας. Η «πόλη» έχει δική της «επίσημα αναγνωρισμένη», δημόσια παραλία γυμνιστών και αποτελείται από περίπου
200 ιδιόκτητα διαμερίσματα!

Hidden Beaches Resort, Μεξικό


Οι «κρυμμένες παραλίες» αποτελούνται από 42 σουίτες με θέα τη θάλασσα και απευθύνεται σε ζευγάρια που… δεν τους αρέσουν τα ρούχα, ενώ απαγορεύονται οι φωτογραφίες (εκτός από ιδιαίτερες περιπτώσεις!).

Caliente Caribe, Δομινικανή Δημοκρατία


Σε αυτό το resort αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια των επισκεπτών το εάν θα κυκλοφορούν με ρούχα ή… τσιτσίδι! Βρίσκεται στην παραλία κοντά στο Puerto Plata της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Club Fantastico, St. Martin


Βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα στο Orient Bay στο St. Martin. Έχει μόνο 6 δωμάτια και εύκολη πρόσβαση στην παραλία των γυμνιστών.

La Jenny, Γαλλία


Αυτό το resort γυμνιστών βρίσκεται στο Bordeaux της Γαλλίλας, όπου κανείς μπορεί να μπει στην πισίνα και να πάει στην παραλία μόνο εφόσον είναι γυμνός, αλλά μπορεί να κυκλοφορεί με ρούχα σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του resort. Α, εκτός αν παίζει γκολφ… στο οποίο πρέπει επίσης να πάει όπως τον γέννησε η μαμά του!

Vriomartis, Ελλάδα


Με θέα στο νότιο κρητικό πέλαγος, το ξενοδοχείο ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών, σύμφωνα με τις οποίες σε όλους τους εσωτερικούς χώρους απαιτείται ενδυμασία, αλλά σε όλους τους εξωτερικούς επιτρέπεται ο γυμνισμός από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.

La Source, Γρενάδα


Αυτό το resort περιλαμβάνει 100 δωμάτια, τρεις πισίνες και γήπεδο γκολφ με εννέα τρύπες.

Garden of Eden, Παναμάς


Οι «Κήποι της Εδέμ» έχουν μόνο τρία δωμάτια, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα στους επισκέπτες του… που θέλουν να πετάξουν τα ρούχα τους από πάνω τους!

Club Orient, St. Martin


Είναι μία από τις ωραιότερες παραλίες γυμνιστών του κόσμου, με ιδιωτικές βίλες, εστιατόρια και όλα όσα χρειάζεται κανείς για να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές!
Keywords
Τυχαία Θέματα