ΔΕΙΤΕ: H εκδίκηση της Τζένιφερ Άνιστον της γυναίκας που ξανάνιωσε

08:46 9/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ρόδα είναι και γυρίζει...

Η-για χρόνια απατημένη «κακομοίρα»- Τζένιφερ Άνιστον πήρε την εκδίκηση της χωρίζοντας το νέο αμόρε της Τζάστιν Θερό από τη 14χρονη σχέση του και σήμερα ζει τον απόλυτο έρωτα. Και άσε τον Μπραντ Πιτ να σφυρίζει κλέφτικα. (pics+vid)
της Νίκης Ρωμανού
Ακομπλεξάριστη και πιο φυσική από ποτέ, η πιο περιζήτητη εργένισσα του Χόλιγουντ κάνει γκριμάτσες στον φακό και μοιάζει με κοριτσάκι στην εφηβεία που απολαμβάνει τα μέλια του έρωτα. Δίπλα
της, το νέο boyfriend, o Τζάστιν Θερό την αγκαλιάζει τρυφερά και εσύ παίζεις στοίχημα ότι ο «φτερωτός» γνωστός μας τους χτύπησε για τα καλά την πόρτα. Τόσο αυθόρμητα και ευτυχισμένα, τα ερωτευμένα πιτσουνάκια φωτογραφήθηκαν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για το προσωπικό ημερολόγιο του διάσημου φωτογράφου Terry Richardson («Terry’s Diary»).


 



  Είναι πλέον γεγονός. Η Τζένιφερ Άνιστον διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της μετά από πολλά χρόνια την ώρα που ο Μπραντ Πιτ κάνει το ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο, δίνοντας, δηλαδή, ακόμα ξηρά τροφή στα Μέσα για τον διαλυμένο γάμο τους. Και προτού ξεσπαθώσει και πάλι ο γυναικείος καημός με ατάκες του στιλ «κρίμα το κορίτσι», «μα πώς να συναγωνιστεί την Αντζελίνα», σας πληροφορούμε ότι πλέον δεν ιδρώνει το αφτί της 42χρονης σταρ.
Η κατάρα τους ζεύγους Μπραντζελίνα που ήθελε την Τζεν να μη στεριώνει σε σχέση, έσπασε. Μετά τον δέκα χρόνια νεότεροτης και ολίγον τζερεμέ, Τζον Μάιερ, η διάσημη ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τζάστιν Θερό. Ίσως κάποιοι να θυμούνται τον 40χρονο Αμερικανό να πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mulholland Drive» του Ντέιβιντ Λιντς και μερικοί άλλοι να έχουν πληροφορίες περί χρήσης ναρκωτικών ουσών στο παρελθόν, το σίγουρο είναι ότι σήμερα τον ξέρει όλη η υφήλιος ως το τον κύριο της κύριας.


Το καυτό ειδύλλιο της συνήθης ύποπτης των ρομαντικών κομεντί και του πολυπράγμονα της έβδομης τέχνης φούντωσε στα γυρίσματα του «Wanderlust» τον περασμένο Μάιο στο Λος Άντζελες εκεί όπου η Τζεν και ο Τζάστιν δούλευαν μαζί της σκηνές τους ως συμπρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας. Ωστόσο, στο εν λόγω lovestory υπήρξαν και παράπλευρες απώλειες.
Στην προκειμένη περίπτωση, το θύμα ονομάζεται Χάιντι Μπίβενς και είναι η επί 14 χρόνια σύντροφος του Τζάστιν προτού εμφανιστεί η Τζεν και φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της διάσημης ενδυματολόγου για τον κινηματογράφο και συντάκτριας περιοδικών μόδας όπως Vogue και InStyle.
Η 34χρονη fashionista λογικά τώρα θα ζει το δικό της δράμα κοιτάζοντας τη φάτσα του πρώην της σε κάθε stand Τύπου όπουστιβάζονται τα κουτσομπολίστικα περιοδικά. Αφού πρώτα βούιξε όλη η δυτική και ανατολική ακτή για το τρ
Keywords
Τυχαία Θέματα