ΔΕΙΤΕ: Τα 10 πιο σέξι κορμιά της ελληνικής showbiz!

12:07 8/9/2012 - Πηγή: 24wro

Το καλοκαίρι πέρασε, οι διακοπές τέλειωσαν και κάναμε έναν κατάλογο με τις δέκα πιο... εκρηκτικές επώνυμες κυρίες, που αναστάτωσαν τις πλαζ.

Μικροσκοπικά μπικίνι, μακροβούτια και πόζες δίπλα στο κύμα. Οι πρωταγωνίστριες της ελληνικής showbiz έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο εαυτό τους, ο φωτογραφικός φακός της απαθανάτισε μέσα στα μαγιό τους και εμείς ως θεατές εκπλαγήκαμε ευχάριστα με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους.

Πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Στικούδη, η οποία και με μπούρκα να πήγαινε στην παραλία, πάλι θα προκαλούσε πανικό στο περασμά της. Είναι το σεξαπίλ της, το λάγνο βλέμμα της, το αθώο της χαμόγελο που κάνει τους άνδρες να παραμιλούν σε κάθε εμφάνισή της.

Δεύτερη έρχεται η Έλενα Παπαβασιλείου και ο λόγος είναι προφανής. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ σε συνδυασμό με τις καυτές της πόζες πρώτη ξαπλώστρα - θάλασσα την θέτουν αυτόματα στη λίστα με τις πιο σέξι παρουσίες του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο.

Τρίτη στη σειρά η Έλενα Ράπτη, η οποία κάνει κάθε φορά τα βουλευτικά έδρανα να τρίζουν. Ακόμη όμως και όταν αφήνει τη Βουλή για κάποια παραλία της Αττικής, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Σκορπά πανικό και δικαιολογημένα με τέτοιο σμιλεμένο κορμί.

Η Μαρία Σολωμού καταλαμβάνει αισίως την τέταρτη θέση. Φέτος το καλοκαίρι συνδύασε δουλειά με διακοπές και οι φωτογραφίες που τραβήχθηκαν και την δείχνουν στην πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου της Ρόδου, αφήνουν ελάχιστους άνδρες ασυγκίνητους.

Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να είναι μία τρυφερή μανούλα αλλά παραμένει συγχρόνως ένα μοιραίο θηλυκό. Οι κοιλιακοί της δύσκολα περνούν απαρατήρητοι γι αυτό και τη βάλαμε να φιγουράρει στην πέμπτη θέση.

Έκτη στη λίστα με τις πιο «καυτές» επώνυμες παρουσίες του φετινού εξίσου καυτού καλοκαιριού είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία «έσκισε» τα κύματα κάνοντας surfing και έγινε εξώφυλλο σε όλα τα lifestyle περιοδικά για το καλογυμνασμένο κορμί της.

Και η άτυπη αυτή ψηφοφορία συνεχίζεται θέτοντας στην έβδομη θέση τη Ρία Αντωνίου, οι εμφανίσεις της οποίας στις πλαζ της Αττικής έγραψαν τη δική τους ιστορία. Κάθε βουτιά και οφθαλμοαπόλαυση.

Τι να πει κανείς για το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου που επέλεξε τη Μύκονο για τις φετινές της διακοπές και έκανε όλο το νησί να μιλά για την εξωτική ομορφιά της. Η Υβόννη Μπόσνιακ άλλωστε είναι μοντέλο γι αυτό διαθέτει και κορμί - λαμπάδα.

Για το τέλος αφήσαμε τη Μαριάντα Πιερίδη που χώρισε και ξεσάλωσε το κορίτσι στις παραλίες - και εμείς μαζί της- αλλά και τη μανούλα Φαίη Σκορδά, η οποία απέδειξε με τις εμφανίσεις της σε παραλίες, πισίνες και ό, τι είχε νερό ότι μια μάνα μπορεί να ναι συγχρόνως και μία πολύ ποθητή γυναίκα.

Ας ελπίσουμε ότι ο χειμώνας δεν θα μας στερήσει τη θέα των γυμνών κορμιών τους...

Σχετικές φωτογραφίες:

newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα