Χτύπησε τον paparazzi

20:51 1/11/2011 - Πηγή: 24wro
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται γι΄ ακόμη μια φορά η Demi Moore... κατηγορούμενη για επίθεση σε paparazzi έξω από ινστιτούτο ομορφιάς στο Los Angeles. Σύμφωνα με τον φωτογράφο, η διάσημη ηθοποιός έχασε την ψυχραιμία της όταν εκείνος την πλησίασε προκειμένου να την φωτογραφήσει. Σε έξαλλη κατάσταση και ουρλιάζοντας, άρχισε να τον βρίζει πριν του επιτεθεί, προκειμένου να του
αρπάξει τη φωτογραφική μηχανή.

Όπως δήλωσε ο φωτογράφος στο «X17online.com»: «Η Demi ήταν τρελή. Τα είχε χάσει τελείως. Εγώ απλά στεκόμουν στο πεζοδρόμιο προσπαθώντας να βγάλω κάποιες φωτογραφίες της, κι εκείνη τρελάθηκε. Προσπάθησε να πηδήξει επάνω μου και να μου αρπάξει τη φωτογραφική μηχανή μου. Αυτή η γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την Demi Moore που όλοι ξέραμε…» Ωστόσο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή του περιστατικού στο «Cop Gossip»: «Ο φωτογράφος στάθηκε μπροστά της, εγκλωβίζοντάς την στην ουσία! Σπρώχνοντάς την με το σώμα του και την κάμερα την εμπόδιζε να μπει στο αυτοκίνητο. Η Moore δεν μπορούσε να περπατήσει ή να μετακινηθεί.».

O paparazzi κατέθεσε μήνυση εναντίον της ηθοποιού στο αστυνομικό τμήμα του Sunset West στο Los Angeles. Η Demi Moore μέχρι στιγμής δεν σχολίασε τις καταγγελίες του φωτογράφου.
Keywords
Τυχαία Θέματα