ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΣΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ!

20:33 3/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τον μπελά τους βρήκαν δυο νεαροί Έλληνες που καυγάδισαν με άλλους δυο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην Ζάκυνθο...
Οι άλλοι δυο ήταν οπλισμένοι με γκλομπ με τα οποία τους χτύπησαν τραυματίζοντάς τους, ενώ τους επιτέθηκαν και με taser προκαλώντας τους σοκ από την ηλεκτρική εκκένωση!

Οι δράστες το έβαλαν στα πόδια μετά την επίθεση, αλλά τα δυο θύματα ηλικίας 20 και 23 χρόνων βρήκαν αμέσως αστυνομικούς της
Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους διηγήθηκαν τι τους συνέβη. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και λίγο αργότερα ένας 19χρονος έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών έχοντας πάνω του δυο ρόπαλα μήκους 60 εκατοστών και τον ηλεκτρικό εκκενωτή.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και εξύβριση, ενώ ο 21χρονος συνεργός του που διέφυγε αναζητείται για να συλλκηφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Στο Στάλο Χανίων, συνελήφθη ο 52χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο οποίο έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφάλειας και ανακάλυψαν ότι κατείχε παράνομα ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, το οποίο αποτελούνταν από ένα πιστόλι με πτυσσόμενη ξιφολόγχη (!), ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα χειροποίητο τυφέκιο και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα