Χτενιστείτε ανάλογα με το ζώδιο σας!

18:45 19/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ας μιλήσουμε λοιπόν για ...τρίχες...

Το haircut (κούρεμα) έγινε πολύ της μόδας στην Οικονομία τον τελευταίο καιρό αλλά στον κόσμο της ομορφιάς ήταν πάντα βασικό προαπαιτούμενο. Κι αν το «κούρεμα» του χρέους μας έχει ξεσηκώσει θύελλα συζητήσεων ανάμεσα στον ανδρικό πληθυσμό, για τις γυναίκες το στυλ και η περιποίηση των μαλλιών τους ήταν είναι και θα είναι πάντα ένα κορυφαίο θέμα.

Και βέβαια, η Αστρολογία μπορεί να μας δώσει τις συγκεκριμένες τάσεις και
στυλ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο. Αυτό μπορεί να υποδεικνύεται από πολλά στοιχεία του ωροσκοπίου μας και σίγουρα πέρα από την θέση του Ήλιου στα ζώδια η τον Ωροσκόπο, το βασικό κριτήριο είναι η θέση και οι όψεις της Αφροδίτης και της Σελήνης.



Κριός
Το χρώμα και το στυλ των μαλλιών που επιλέγετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την τόλμη και την αίσθηση περιπέτειας που σας χαρακτηρίζει.  Δοκιμάστε πρώτες μια νέα γραμμή η τάση, διαφορετικά θα έχετε την αίσθηση ότι ...κάτι δεν σας πάει! Στην ίδια λογική επιλέξτε και τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σας. Πάντα προϊόντα που είναι τα τελευταία trends  της μόδας κι έχουν στιγμιαίο αποτέλεσμα, γιατί είστε φοβερά ανυπόμονες και εκνευρίζεστε με κάτι που παίρνει πολύ χρόνο και κόπο για να γίνει.
Ο Άρης που σας κυβερνά σε κάποια στιγμή της ζωής σας θα επιχειρήσει να σας εισάγει στον κόσμο του κόκκινου. Μαλλιά δηλαδή με φλογερές ανταύγειες, κόκκινο ή ρουμπινί χρώμα.
Σας πηγαίνουν περισσότερο τα ριζοσπαστικά, πρωτοποριακά, κοντά και προκλητικά στυλ κόμμωσης που χρειάζονται μικρή προετοιμασία και περιποίηση. Και βέβαια οι κομμωτές δεν είναι δα κι απαραίτητοι. Στο κάτω-κάτω τι παραπάνω ξέρουν;




Ταύρος
Η πεμπτουσία της θηλυκότητας, της πρακτικότητας και του αισθησιασμού είναι  δώρα, που  ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σας χαρίζει απλόχερα.
Απολαύστε λοιπόν την απλότητα ενός φυσικού στυλ που όμως υπογραμμίζει και την σέξι πλευρά σας.
Τα κομμένα σε άνισα μήκη  μαλλιά που πέφτουν απαλά σε κυματισμούς στον ώμο τους θα ήταν μια πολύ ωραία επιλογή.
Δεν σας ταιριάζουν οι συχνές αλλαγές στην κόμμωση σας  και νοιώθετε πολύ σίγουρες όταν έχετε καταλήξει στο στυλ που σας πηγαίνει περισσότερο, κάτι σε κομψό και «συγκρατημένο». Όταν βρείτε το κούρεμα που σας κολακεύει μείνετε πιστές σε αυτό, αφού αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σας.
Με ανάλογο τρόπο να χρησιμοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης και styling  των μαλλιών σας. Τα προϊόντα που υπόσχονται θεαματικές αλλαγές δεν κάνουν για σας και πολύ καλά κάνετε που δεν ενθουσιάζεστε, παρακάμπτοντας έτσι τους κινδύνους ενός ...φρικαλέου λάθους.
Η Αφροδίτη συνήθως σας χαρίζει πλούσια σε πάχος και υγιή μαλλιά, που μπορείτε να τα στολίζετε διακριτικά με διάφορα αξεσουάρ.
Ο κομμωτής σας είναι αυτό που λένε «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει». Αυτόν ξέρετε, αυτόν εμπιστεύεστε!




Δίδυμοι
Το κέφι, η διασκέδαση και η παιχν
Keywords
Τυχαία Θέματα