ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...

19:13 21/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...
Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στη Real News επισημαίνει ότι η επαναδιαπραγμάτευση τελείωσε το βράδυ των εκλογών, τονίζοντας ότι η επιμήκυνση είναι ουσιαστικά ένα ...
μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.
Κατηγορεί παράλληλα την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει κάθε
συζήτηση για αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της μετενέργειας και για την αύξηση του αφορολόγητου ορίου κάνοντας λόγο για μια καταστροφική συνολικά πολιτική.
Σφοδρή όμως επίθεση εξαπολύει και κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα τονίζοντας πως ακόμα και αν αφήναμε στην Τρόικα την επιλογή του υπουργού Οικονομικών πάλι '' τον κ. Στουρνάρα θα βάζανε ''.
Παράλληλα λέει κατηγορηματικά όχι στην ιδιωτικοποίηση στρατηγικής σημασίας τομέων της ελληνικής οικονομίας, αλλά και στην εκποίηση κερδοφόρων οργανισμών, ενώ λέει ναι στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με διακρατικές συμφωνίες και με αναπτυξιακές κοινοπραξίες που θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέλος προαναγγέλλει εξεταστική επιτροπή για τη Simens κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους από την υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα