Χωρίς Βεζυρίδη και Μπούρμπο ο ΟΦΗ

20:12 20/3/2012 - Πηγή: 24wro
Με δύο σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει... τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας ο ΟΦΗ. Αυτό, επειδή εκτός μάχης για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, τέθηκαν οριστικά οι Πολυχρόνης ΒεζυρίδηςΧρήστος Μπούρμπος, αναγκάζοντας τον Νίκο Αναστόπουλο να… ψάχνει για τους αντικαταστάτες τους. και
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος πορτιέρο που έδινε μάχη με τον
χρόνο προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, υπέστη υποτροπή, με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά εκτός. Έτσι λοιπόν, την εστία του «ομίλου» στον αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδας θα υπερασπίσει ο Σαχσανίδης, ο οποίος παίρνει πολύτιμες εμπειρίες ενόψει του μέλλοντος.
Όσο για τον Μπούρμπο; Ο έμπειρος αμυντικός, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, κάτι που θα τον κρατήσει στην Κρήτη. Μάλιστα, η κατάσταση του πάλαι ποτέ άσου της ΑΕΚ, δεν είναι απλή, καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Όσο για τη θέση του στην ενδεκάδα; Αυτή, αναμένεται να καλυφθεί από τον Άρη Γαλανόπουλο.
Τέλος, η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποτελείται από τους: Ξενοδόχοφ, Σαχσανίδη, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπά, Σόουζα, Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσο, Νύκταρη, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ουκάρ, Παπουλή, Σίσιτς, Μάντζιο, Γαλανόπουλο, Ζαχαράκη, Καμπάνταη.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα