Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

11:26 26/10/2011 - Πηγή: 24wro
Παίζει και το ενδεχόμενο αυτό μετά τη δίωξη του Ανδρέα Φάκου για εκτεταμένα επεισόδια στο ...
Εργοτέλης – Ολυμπιακός (24/9). Η καθυστερημένη δίωξη και οι απορίες των "ερυθρολεύκων".
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος προχώρησε -σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες- σε συμπληρωματική δίωξη για επεισόδια που έγιναν στο Εργοτέλης – Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο (24/9).
Μάλιστα, ο κ. Φάκος κάνει λόγο για "εκτεταμένα
επεισόδια" κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες κινδυνεύουν -βάσει του νέου ΚΑΠ- με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Και επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι με τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική (19/11).
Από το λιμάνι εκφράζουν τις απορίες τους, πάντως, γι' αυτή τη δίωξη, μια και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ισχυρίζεται ότι τα επεισόδια συνέβησαν εκτός γηπέδου και μεταφέρθηκαν εντός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, ουδέποτε γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ενώ δεν υπήρξε καμία αναφορά και στον Τύπο. Επιπλέον, από τον Ολυμπιακό δεν μπορούν καταλάβουν πώς γίνεται η δίωξη να έγινε τόσο καθυστερημένα και συγκεκριμένα 8 ημέρες μετά τον εν λόγω αγώνα.
Η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί αύριο Πέμπτη (27/10), ωστόσο λόγω της απεργίας των δικηγόρων θα πάρει αναβολή για την άλλη Πέμπτη. Ωστόσο, και την επόμενη εβδομάδα έχουν προαναγγελθεί νέες απεργιακές κινητοποιήσεις (3-4/11). Την ίδια ώρα, αν ορισθεί δικάσιμος σε άλλη ημερομηνία, είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να ζητήσει και να πάρει αναβολή.
Σε αυτή την περίπτωση, ακόμη κι αν τιμωρηθούν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να προλάβουν να γλιτώσουν την έδρα τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να εκτίσουν την τιμωρία τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (3/12).


Keywords
Τυχαία Θέματα