Χαμηλές οι πωλήσεις των Windows Phones 7

20:15 7/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ralph De La Vega, πρόεδρος της AT&T, παραδέχτηκε ότι οι πωλήσεις …
των Windows Phone 7 είναι χαμηλές, αλλά παραμένει σχετικά αισιόδοξος για το μέλλον των κινητών που υποστηρίζει η Νokia.

“Δεν έχουν πουλήσει όσο καλά θα θέλαμε και εμείς και η Microsoft, αλλά πιστεύω ότι οι δυνατότητες των συσκευών της Νokia και του λειτουργικού της
Microsoft είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός” δήλωσε ο De La Vega σε πρόσφατη συνέντευξη.

“Πρέπει όμως να το αποδείξουν προσφέροντας μερικές πολύ καλές συσκευές στην αγορά. Θα ήθελα πολύ να έχω μία πολύ καλή Nokia συσκευή με Windows Phone 7.”

Σύμφωνα με τον De La Vega η τωρινή έκδοση των Windows Phone είναι το “πρώτο προϊόν” από όταν η Microsoft αποφάσισε να ανανεώσει το παρωχημένο λειτουργικό της για κινητές συσκευές, και για “πρώτο προϊόν” είναι αξιόλογο.

“Θεωρώ ότι απλά πρέπει να το κάνουν καλύτερο. Σύμφωνα με τον Steve Ballmer, η έκδοση Mango θα προσφέρει 500 νέα χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα το κάνουν καλύτερο.”

“Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις στους καταναλωτές περισσότερες εφαρμογές, περισσότερες επιλογές.”

Ο De La Vega τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι η Apple κυριαρχεί στην αγορά των tablets, άλλες εταιρείες και λειτουργικά συστήματα ανεβάζουν ρυθμούς στην προσπάθεια τους να πάρουν ένα κομμάτι της πίτας.

“Πιστεύω ότι θα δείτε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για άλλα tablets. Θεωρώ ότι ο ανταγωνισμός θα προκαλέσει την Apple τόσο στο hardware, όσο και στο software.”

“H επιτυχία της Apple είναι το πολύ καλό software, αλλά και το hardware είναι όμορφο. Θεωρώ ότι ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά έτσι είναι μία ανταγωνιστική βιομηχανία. Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι δε θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα την αφήσουν να έχει όλο το μερίδιο της αγοράς” πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα