Μπράβο από Τουρκία για μια… τροπολογία!

18:09 5/4/2012 - Πηγή: 24wro
Θετικά αποτιμά ο τουρκικός τύπος τροπολογία που ψηφίστηκε... και η οποία προβλέπει μειωμένο κατά 80% πρόστιμο για τους μουσουλμάνους της Δ. Θράκης. Και αυτό την ώρα που στην Ελλάδα όλοι επικρίνουν τους βουλευτές για την σωρεία τροπολογιών που καταθέτουν – πολλές με ρουσφετολογικό περιεχόμενο!
Χάρη στο άρθρο αυτό, γράφει η HURRIYET , οι «Τούρκοι» της Δ. Θράκης – σ.σ. έτσι αποκαλεί τα μέλη της
θρησκευτικής μειονότητας της περιοχής - θα απαλλάσσονται από την καταβολή μεγάλων προστίμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες συντήρησης και επισκευής για τις οποίες δεν είχαν τις σχετικές άδειες από το 1960 έως το 1994. Γίνεται επίσης αναφορά και στις έντονες αντιδράσεις του ΛΑΟΣ στη δεύτερη τροπολογία που είχε φέρει στη βουλή ο κ. Σηφουνάκης που προέβλεπε τη μείωση των προστίμων για όλους τους κατοίκους της περιοχής, που τελικά αποσύρθηκε.
Τέλος, η ανταπόκριση καταχωρεί και δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Χατζή Οσμά , στην οποία τόνισε ότι ο νόμος αυτός αποτελεί πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων των «Τούρκων» της Δ. Θράκης και ακόμα ότι ελπίζει ότι θα υπάρξει συνέχεια.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Τουρκία δήθεν επιλύει ένα – ένα τα προβλήματα των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης σε αντίθεση με την Ελλάδα που έκανε ένα βήμα…
Ξεχνάει όμως τα προγκρόμ, τις εκδιώξεις, τα σχέδια εξολόθρευσης της ελληνικής μεινότητας , τις προβοκάστιες και τις καταδίκες της για όλα αυτά – και όχι μόνο!

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα