Μπαράζ επιθέσεων στην Αττική το βράδυ- Αιματηρή ληστεία με καλάσνικοφ στα Λιόσια

12:16 13/1/2012 - Πηγή: 24wro


Άφαντοι παραμένουν οι δράστες της δολοφονίας ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής πετρελαίου στα... Άνω Λιόσια, κίνητρο της οποίας, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν η ληστεία, ενώ την ίδια περίπου ώρα, στην ίδια περιοχή, γινόταν και δεύτερη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Τον ιδιοκτήτη της εταιρείας διανομής πετρελαίου πυροβόλησαν χτες στις 8.17 το βράδυ με καλάσνικοφ, τρεις άγνωστοι που μπήκαν στο γραφείο του
για να τον ληστέψουν, προφανώς επειδή αντιστάθηκε. Στη συνέχεια οι δράστες άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο τύπου τζιπ. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο κάλυκες από το πολεμικό τουφέκι.

Στις 8.50, στην οδό Αγ. Γεωργίου στα 'Ανω Λιόσια, τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες και επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο, εισήλθαν σε χρυσοχοείο και με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Οι δράστες διέφυγαν, εγκαταλείποντας στο σημείο το όχημα και αναζητούνται.

Στις 2.20 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Δράμας και Διστόμου στον Κολωνό, άγνωστοι διαρρήκτες «χτύπησαν» ένα ακόμα κοσμηματοπωλείο. Δύο άγνωστοι παραβίασαν τα ρολά του καταστήματος, έσπασαν την τζαμαρία και άρπαξαν κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μία ακόμα ληστεία έγινε στις 8.42 χτες το βράδυ στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Σμολένσκυ, στον Πειραιά. Δύο άγνωστοι εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Keywords
Τυχαία Θέματα