Άστεγος ο αδερφός της Madonna!

04:50 25/10/2011 - Πηγή: 24wro

Μπορεί η Madonna να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις στην πρόσφατα ανακαινισμένη σπιταρόνα της στη Νέα Υόρκη αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως ο...



 αδερφός της δεν έχει ούτε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Ο 55χρονος Anthony Ciccone (ο δεύτερος από τα οκτώ παιδιά της οικογένειας) κοιμάται στους δρόμους, όπως αποκάλυψε σε τοπική εφημερίδα...

Εδώ και ένα χρόνο, ο Anthony είναι άστεγος, κοιμάται
στους δρόμους του Μίσιγκαν, τρώει από το συσσίτιο της εκκλησίας και ζει από φιλανθρωπίες. "Η οικογένειά μου, μου γύρισε την πλάτη, όταν βρέθηκα σε δύσκολη στιγμή", λέει ο 55χρονος στην εφημερίδα The Michigan Messenger, για το αφιέρωμα που έκανε στο πρόγραμμα αστέγων της πόλης.

Ο Anthony δούλευε στο οινοποιείο της οικογένειας το οποίο και έκλεισε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου με αποτέλεσμα σήμερα να μην έχει δουλειά και να κοιμάται κάτω από τις γέφυρες του Μίσιγκαν. "Νομίζετε ότι δεν έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση εκατομμύρια φορές; Ότι η αδερφή μου είναι δισεκατομμυριούχος κι εγώ μένω στους δρόμους;", λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

"Ποτέ μη λες ποτέ. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Δεν έχω κανένα έσοδο. Πρέπει να μαζεύω μπουκάλια και τενεκεδάκια, κάνω δουλειές του ποδαριού". Μάλιστα, περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει, ανέφερε πως πέρασε τον προηγούμενο χειμώνα με κρυοπαγήματα, αφού το κρύο είναι τσουχτερό και επικίνδυνο.


Keywords
Τυχαία Θέματα