Άστατος ο καιρός του Σαββατοκύριακου

11:07 28/4/2012 - Πηγή: 24wro
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας θα εμφανιστούν...
στο σαββατιάτικο σκηνικό του καιρού, ενώ βελτίωσηθα σημειωθεί την Κυριακή.

Νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα νότια αναμένονται για σήμερα στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά καιτην ανατολική Πελοπόννησο. Βαθμιαία
πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στο Ιόνιο θα στραφούν σε βόρειους μέχρι 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα