«Ασπίδα» σε Μουρίνιο, συγχαρητήρια σε Μπούσκετς!

21:00 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Δηλώσεις στήριξης παρείχε ο Σέρχιο Ράμος στον Ζοζέ Μουρίνιο, αναφορικά με την κριτική που... δέχεται ο Πορτογάλος για την αποτυχία της «βασίλισσας» να φτάσει μέχρι και την κορυφή του Champions League αλλά και της Primera Division.


Ο αμυντικός της Ρεάλ, δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί και στην περίπτωση του συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας και μέσου της Μπαρτσελόνα Σέρχιο
Μπουσκέτς, ο οποίος τελικά αθωώθηκε από την UEFA αναφορικά με τη ρατσιστική επίθεση που κατηγορήθηκε πως έκανε στον αριστερό μπακ της Ρεάλ, Μαρσέλο: «Χαίρομαι για τον Σέρχιο Μπούσκετς, γιατί είναι ένας συμπαίκτης μου από την εθνική ομάδα της Ισπανίας και του εύχομαι τα καλύτερα. Χαίρομαι που θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Champions League στο «Wembley», η αρχική τοποθέτηση του ισπανού αμυντικού, ο οποίος πάντως έσπευσε να χαρακτηρίσει ως «άδικη», την κριτική που δέχεται ο Ζοζέ Μουρίνιο από τα Μέσα, για την απώλεια τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Champions League: «Το μοναδικό πράγμα που δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σωστό και δίκαιο, είναι η κριτική που ασκείται στον προπονητή μας. Δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την χρονιά που δεν πήγε και τόσο καλά», συμπλήρωσε σχετικά.

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα