Αρκεί ένα tweet για να φουντώσουν οι φήμες

12:24 5/7/2012 - Πηγή: 24wro

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να τελείωσε... επίσημα πριν από λίγες ημέρες, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, έχει μεγάλη ζήτηση και έχει τον τρόπο ακόμα και στις διακοπές της να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της.

Αρκεί ένα tweet και αμέσως φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή της Ζαρίφη στην παρέα της «Ελένης».

Πολλά ακούγονται για την επόμενη σεζόν και τις ανακατατάξεις
που μπορεί να υπάρξουν σε πρόσωπα και ζώνες. Αυτό όμως που προκάλεσε περισσότερη αναστάτωση ήταν η συζήτηση που έκαναν προχθές η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη, που ήταν αρκετή για να πάρουν τα τηλέφωνα «φωτιά».

Με αφορμή μια φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο προφίλ της η δημοσιογράφος, η ωραία Ελένη της ελληνικής TV έγραψε:

«Μπουμπούκααααα… Κόψε τη δίαιτα, γιατί στη φωτό τα μαγουλάκια σου εξαφανίστηκαν! Όλοι εμείς, το κοινό σου, σε θέλουμε αεράτη», για να πάρει αμέσως απάντηση από την ετοιμόλογη Κατερίνα: «Νομίζω θα επιστρέψω να αρχίσεις να με ταΐζεις, δροσάτο μου κορίτσι!!!».

Δεν χρειαζόταν να γράψουν τίποτα παραπάνω για να ξεκινήσει να γίνεται συζήτηση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως η Κατερίνα θα επιστρέψει στην Κάντζα και στην παρέα της Ελένης - κάτι που είχε ακουστεί εδώ και καιρό, αλλά μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα όμως με όσα ακούγονται, η Ελένη θέλει και πάλι κοντά της την πρώην συνεργάτιδά της, καθώς μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι τους, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για μια δυναμική επιστροφή. Προς το παρόν, οι δυο τους είναι εκτός TV λόγω διακοπών και φαίνεται ότι μέχρι ν’ αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι και ένα από τα θέματα συζήτησης του καλοκαιριού.
Keywords
Τυχαία Θέματα