Αργεντινή: «Περνάει» ο άσος της Ρασίνγκ!

18:15 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με νίκη θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στην τρέχουσα «Κλαουσούρα»...
η Ρασίνγκ Κλουμπ, υποδεχόμενη στο «Πρεσιντέντε Περόν» την ουραγό της βαθμολογίας Νιούελς Ολντ Μπόις, σε μία από τις τέσσερις αναμετρήσεις του σαββατιάτικου κουπονιού στην Αργεντινή.


Από τα άλλα τρία παιχνίδια, ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στη Σαν Λορέντζο και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πλασαριστούν (υπό προϋποθέσεις) στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.


ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ


Χιμνάσια: Στα «χαμηλά» (τόσο
αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά) συνεχίζει η ομάδα από την Πλάτα, η οποία παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μόλις δύο νίκες στις πρώτες 13 «στροφές» της εν εξελίξει «Κλαουσούρα». Το ντεμπούτο του νεοπροσληφθέντος στην τεχνική ηγεσία Ορτίς, έδωσε μια κάποια ελπίδα για καλύτερη συνέχεια, μετά το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Κιλμές, με τέρματα των Κάστρο και Γκραφ. Επανέρχεται από τιμωρία ο στόπερ Μασουέρο, προβλήματα στα αριστερά της άμυνας μιας και θα απουσιάσουν οι Ιριάρτε και Σαπέτι.


Μπάνφιλντ: Δεν τα κατάφερε στην έδρα της πρωτοπόρου Βελέζ, από την οποία ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενη και τα δύο τέρματα στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης, παραμένοντας στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Ομάδα των εκτός έδρας αγώνων η φιλοξενούμενη, αφού μετράει ήδη τρία διπλά στις επτά μέχρι τώρα εξορμήσεις της, θα προσπαθήσει να πάρει το τέταρτο σε μία ιδιαίτερα «φιλόξενη» έδρα όπως είναι το «Χουάν Σερίγιο». Χωρίς απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο τεχνικός Σεμπάστιαν Μέντεζ.



ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ


Σαν Λορέντζο: Το γκολ του Σαλγκέιρο στις αρχές της επανάληψης στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ιντεπετιέντε, άφησε στα μισά το κόλπο της ανατροπής για την ομάδα του Τόχο, η οποία αρκέστηκε τελικά στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Βασικός της στόχος μέχρι και την ολοκλήρωση της «Κλαουσούρα», η έξοδος στο Σουνταμερικάνα, στην προσπάθειά της αυτή θα έχει και πάλι κοντά της τον ταχύτατο επιθετικό Μεσενγκές, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.


Αρχεντίνος: Έφυγε με «σκυμμένο το κεφάλι» από την πρόσφατη αναμέτρηση του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», γνωρίζοντας την ήττα από την Μπόκα Τζούνιορς με 0-2, δεχόμενη και τα δύο τέρματα μέσα στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Εκτός φόρμας η ομάδα του τεχνικού Πέδρο Τρόγλιο, η οποία πάντως είναι ελαφρώς πιο ανταγωνιστική στα εκτός έδρας παιχνίδια. Από την προσεχή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Ναβάρο που συμπλήρωσε κάρτες στο τελευταίο ματς. Εκτός για τρίτο συνεχόμενο ματς και ο μπακ Εσκουδέρο, για δεύτερο συνεχόμενο ο κεντρικός αμυντικός Τορέν. Ο μπακ Μπογάδο και ο επιθετικός Σαλσέδο συμπληρώνουν τη λίστα των απουσιών.


ΟΛ ΜΠΟΪΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ


Ολ Μπόις: Σε εξαιρετική κατάσταση οι παίκτες του Χοσέ Σάντος Ρομέρο, οι οποίοι είναι αήττητοι στα έξι τε
Keywords
Τυχαία Θέματα