Αργεντινή: Ντέρμπι μίσους στην Αβεγιανέδα

14:55 16/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Σάββατο η 10η αγωνιστική...- που άνοιξε χτές με τη νίκη 3-1 της Κίλμες κόντρα στη Νιούλες- στην Αργεντινή.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι μίσους στην Αβεγιανέδα ανάμεσα στη Ρασίνγκ και την Ιντεπετιέντε, ενώ αμφίρροπα αναμένονται τα παιχνίδια Γοδόι-Αρχεντίνος και Σαν Λορέντζο-Λανούς.


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΛΑΝΟΥΣ

Απερτούρα: Λανούς-Σαν Λορέντζο 2-0

Σαν Λορέντζο: Με κορυφαίο τον τερματοφύλακά της Μιλιόρε πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Εστουντιάντες μετά την «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Διαμαρτυρία
την Τρίτη από περίπου 20.000 οπαδούς της που ζήτησαν την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα. Τιμωρημένος ο Πλασέντε (3 συμμ.), τραυματίας ο Χιμένες ( 8 συμμ.), αμφίβολος ο Τόρες (6 συμμ.)

Λανούς: Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, κατάφερε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά να επικρατήσει 2-0 της Μπόκα. Αποθέωση-μετά από την αμφισβήτηση- για τον προπονητή, Γκάμπριελ Σούρερ. Εκτός πλάνων ο δεξιός μπακ Αραούχο (3 συμμ.), αμφίβολος ο μέσος Καμορανέζι (8 συμμ.).


ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ-ΙΝΤΕΠΕΤΙΕΝΤΕ

Απερτούρα: Ιντεπετιέντε-Ρασίνγκ 1-0

*Ντέρμπι με τεράστιο μίσος στην Αβεγιανέδα, 3.500 εισιτήρια πήραν οι φιλοξενούμενοι


Ρασίνγκ: Μετά από κακή εμφάνιση αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Ουρακάν η Ρασίνγκ, που αγνοεί τη νίκη 4 αγωνιστικές. Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Φαρίνια (1 συμμ.) ο μπακ Λιστ (8/1) και ο στόπερ Μαρτίνες (7 συμμ.) και από τραυματισμό ο επιθετικός Λογουέρσιο (9/3).

Ιντεπετιέντε: Έμεινε εκτός συνέχειας στο Λιμπερταδόρες παρά τη νίκη 1-0 κόντρα στην Πενιαρόλ. Στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη 3-0 κόντρα στην Γοδόι ενώ τρέχει αήττητο σερί 5 αγώνων. Εκτός ο μέσος Καμπρέρα (7/2), ο τερματοφύλακας Ναβάρο (7 συμμ.) και ο μέσος Ντεφεδερίκο ( 5 συμμ.)

ΟΛ ΜΠΟΪΣ-ΟΥΡΑΚΑΝ

Απερτούρα: Ουρακάν-Ολ Μπόις 1-1

Ολ Μπόις: Μετά από ενάμισι μήνα, νίκη για την Ολ Μπόις κόντρα στην Τίγκρε με 1-0 και βελτίωση στους μέσους όρους στην βαθμολογία του υποβιβασμού. Τραυματίας ο επιθετικός Μάτος (8 συμμ.), τιμωρημένος ο αριστερός χαφ Ροντρίγκες (6 συμμ.), επιστρέφει ο επιθετικός Ορτέγα (6 συμμ.)

Ουρακάν: Μόνο το γκολ έλειψε στο παιχνίδι της Ουρακάν με την Ρασίνγκ, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις-και δύο σωστά ακυρωθέντα γκολ-. Αμφίβολοι ο στόπερ Κιντάνα (5/1) και ο μέσος Μαϊδάνα (9/1).

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Απερτούρα: Αρχεντίνος-Γοδόι 0-0

*Στην επαρχία Σαν Λουίς θα διεξαχθεί το παιχνίδι, 250 χλμ. Μακριά από τη Μεντόσα καθώς γίνονται έργα στην φυσική έδρα.

Γοδόι: Ήττα 2-0 από την Λίγκα Ντε Κίτο για την Γοδόι που αποχαιρέτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες. «Χάσαμε από τη Λίγκα και όχι από το υψόμετρο» το σχόλιο του προπονητή Ντα Σίλβα που στρέφει την προσοχή του στην έξοδο του Σουνταμερικάνα. Τραυματίας ο χαφ Ολμέδο (5/1) αμφίβολος ο επιθετικός Ραμίρες (7/2).

Αρχεντίνος
Keywords
Τυχαία Θέματα