Αργεντινή: Μπορεί το διπλό η Άρσεναλ

09:20 28/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Σάββατο η αυλαία της 16ης αγωνιστικής...
στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.


ΚΟΛΟΝ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ

Κολόν: Δίκαια έχασε από την Ιντεπεντιέντε με σκορ 3-1, αλλά θα μπορούσε με λίγη τύχη να αποφύγει την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο έχανε με 2-0. Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά, μείωσε στο 64’ και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Στο 86’ όμως ήρθε το 3-1. Τιμωρημένος ο γνωστός μας Λεντέσμα (11/0), πιθανότατα επιστρέφουν ο διεθνής στόπερ Γκαρσέ (11/0) και ο πιτσιρικάς αριστερός χαφ Λούκε
(5/0).

Αρχεντίνος: Πλέον είναι εκτός στόχων μετά και την ήττα με 1-0 από την Ολίμπο. Κακή στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε στο δεύτερο αλλά με ανορθόδοξο τρόπο και δέχτηκε το γκολ στο 85’. Τιμωρημένος ο βασικότατος επιθετικός Ρίους (13/2). Τραυματίας ο Σάντσες Πρέτε (5/0), δεύτερο ματς εκτός ο Ερνάντες (6/1) και τρίτο ο Μπογάδο (8/2) , όλοι τους μέσοι.



ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Σαν Λορέντζο: Χωρίς καμιά βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αρχεντίνος, πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Ρίβερ (1-1). Βρισκόταν πίσω στο σκορ και ισοφάρισε στο 74’ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα. Δεύτερο ματς χωρίς τον δεξιό μπακ Καρμόνα (13/1). Τιμωρημένος ο αριστερός χαφ Χιμένες (9/0).

Άρσεναλ: Και τις δύο φορές προηγήθηκε της Μπόκα, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2. Δίκαιο συνολικά μπορεί να πει κάποιος πως ήταν το αποτέλεσμα. Πάντα μπλεγμένη και χαμηλά στη βαθμολογία. Δεύτερο ματς εκτός ο επιθετικός Λεγισαμόν (11/3). Εξέτισε ο βασικός στόπερ Νέρβο (12/0).


ΟΛ ΜΠΟΪΣ – ΚΙΛΜΕΣ

Ολ Μπόις: Ποτέ δεν μπήκε στο παιχνίδι και δεν κυνήγησε τη νίκη κόντρα στ Νιούελς και μοιραία επήλθε η ήττα με σκορ 1-0. Έτσι μπήκε φρένο στο αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, αλλά η παραμονή της βρίσκεται στα πόδια της. Τιμωρημένος ο φορ Χιλγιότι (13/4). Τρίτο ματς εκτός φορ Φαμπιάνι (6/2).

Κίλμες: Αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής με το πεντακάθαρο 2-0 επί της Ρασίνγκ, μετά την αποφασιστικότητα που έδειξε. Βέβαια βρίσκεται πάντα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει μόνο νίκες. Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας ο σημαντικός μέσος Καλίνσκι (14/1).


ΡΑΣΙΝΓΚ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Ράσινγκ: Πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της και δικαιολογημένα ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Κίλμες. Από το ζέσταμα βγήκε εκτός ο βασικός πορτιέρο φερνάντες (7/0) και ο μέσος Σουκουλίνι (12/0) έγινε από νωρίς αλλαγή. Αμφίβολος ο επιθετικός Λουγουέρσιο (14/2) και ο χαφ Τοράνσο (10/2). Εκτός ο τιμωρημένος Λιστ (13/1).

Μπάνφιλντ: Με τη βοήθεια και της διαιτησίας κατάφερε και κράτησε το 1-1 κόντρα στη Γοδόι Κρουζ. Γενικά στάθηκε τυχερή και ακόμα με παίκτη παραπάνω από το 70’ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Εξέτισαν ο στόπερ Ντος Σάντος (12/0) και ο δεξιός χαφ Κιντέρος (12/0), τιμωρημένος ο παγκίτης Ρομέρο (5/0).


Στο… ψαχνό: Υπερβολικά μεγάλες είναι η αποδόσεις στο «διπλό» της Άρσεναλ και δεν κατ
Keywords
Τυχαία Θέματα