Άρχισαν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

09:57 15/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ξεκίνησαν στον Παναθηναϊκό οι πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται...
χρήματα μετά την καταβολή των χρημάτων από τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη. Οι «πράσινοι» μη θέλοντας να χαθεί χρόνος εν όψει της προθεσμίας της UEFA μέχρι της 31 Μαρτίου, ξεκίνησαν ήδη την εξόφληση των οφειλών προς τους παίκτες.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ομάδα και τους οφείλονται χρήματα, αναμένεται
να εξοφληθούν και παίκτες που βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει και ένα επιπλέον κίνητρο για εκείνους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακόστο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Μετά τις αποπληρωμές επόμενη κίνηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να πάνε τα απαραίτητα έγραφα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ώστε να διαπιστωθεί πως ο σύλλογος έχει ρυθμίσει τα χρέη του. Ωστόσο τα 2,5 εκατ. ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της ομάδας δεν φτάνουν ώστε να καλυφθούν όλες οι οφειλές του Παναθηναϊκού. Όμως η UEFA θέλει έστω και αποδείξεις πως η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες για τον τρόπο αποπληρωμής, ενός ποσού που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Έτσι ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γόντικας, αναμένεται να αρχίσει άμεσα επαφές με τους παίκτες ώστε να γίνει διακανονισμός για τον τρόπο αποπληρωμής των χρεών, που θα προτείνει η διοίκηση. Εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα και επέλθει η συμφωνία τότε θεωρείται δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα γλιτώσει και την ποινή της UEFA.
Keywords
Τυχαία Θέματα