Αποθέωση για Κόμπε

21:50 26/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κόμπε Μπράιαντ εγκαινίασε το κατάστημα House of Hoops by Foot Locker…
γνώρισε την αποθέωση από 600 άτομα και μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.


Ο Κόμπε Μπράιαντ στο πλαίσιο της παρουσίας του στην χώρα μας εγκαινίασε το κατάστημα House of Hoops by Foot Locker
στην Ερμού. Όπως ήταν λογικό, η παρουσία του αστέρα του παγκόσμιου μπάσκετ στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών φίλων του αθλήματος.


Στις 17:00, ήδη 200 άτομα βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και περίμεναν να δουν από κοντά τον Κόμπε Μπράιαντ. Μάλιστα, έξω από το κατάστημα είχε στηθεί και μια μπασκέτα, κάτι που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κόμπε Μπράιαντ να έκανε μια επίδειξη του πλούσιου ταλέντου του.


Λίγο μετά τις 18:00 ο κόσμος είχε αυξηθεί και έξω από το κατάστημα περίμεναν γύρω στα 600 άτομα. Ο Κόμπε Μπράιαντ έφτασε στις 18:24 και γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του. Μάλιστα, ο αστέρας των Λέικερς και του παγκόσμιου μπάσκετ έκανε και "χάι φάιβ" με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους.


"Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχεις. Πρέπει να φτάσεις τον εαυτό σου στα όριά του και όταν το κάνεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο. Θέλω να κατακτήσω ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα με τους Λέικερς", δήλωσε ο Κόμπε Μπράιαντ.


Όσον αφορά για το αν θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είπε πως: "Το τηλέφωνο χτυπάει. Όποιος θέλει, μπορεί να μου κάνει πρότασεις για να αγωνιστώ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα".


Στις 18:50 ο Κόμπε βγήκε από το κατάστημα ώστε να αποτελέσει τον κριτή σε διαγωνισμό καρφωμάτων που έγινε έξω από αυτό. Ο Τζον Ντίμπλερ του Πανιωνίου έδωσε το παρών στην εκδήλωση και ήταν ο δεύτερος κριτής του διαγωνισμού. Τα καρφώματα ήταν εντυπωσιακά αλλά όπως ήταν λογικό τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Μπράιαντ. Βέβαια, ο διαγωνισμός έληξε άδοξα όταν έπειτα από ένα κάρφωμα ενός από τα παιδιά που συμμετείχαν έσπασε η μπασκέτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα