Απόψε ξεκινά το ταξίδι της εθνικής για τη Βραζιλία

15:34 7/9/2012 - Πηγή: 24wro
Το Euro τελείωσε, ζήτω το Μουντιάλ! Από σήμερα η Ευρώπη...
αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, καθώς ξεκινά η προκριματική φάση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη...
Για την εθνική ομάδα το ταξίδι αρχίζει από τη Λετονία. Απόψε (21:30 - MEGA), στην πρωτεύουσα της χώρας (Ρίγα), ο Φερνάντο Σάντος και οι ποδοσφαιριστές του θα επιχειρήσουν να εκκινήσουν νικηφόρα για να δείξουν από την αρχή στις υπόλοιπες ομάδες του 7ου προκριματικού ομίλου ποιος είναι «το αφεντικό». Το «γαλανόλευκο»
συγκρότημα θα παίξει με τον αέρα της υπεροχής που του δίνει η 11η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, με τους διεθνείς όμως να είναι «προσγειωμένοι» αφού γνωρίζουν καλά ότι εύκολοι αγώνες δεν υπάρχουν. Πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι αλαζόνες και υπερόπτες απέναντι σε έναν αντίπαλο που «ίδρωσαν» για να ισοφαρίσουν στα προκριματικά του Euro 2012.
Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε σε όλες τις προπονήσεις στο σχηματισμό 4-4-2, έχοντας δείξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την αναμέτρηση. Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, ο Ίβηρας τεχνικός θα παρατάξει τερματοφύλακα τον Καρνέζη, αμυντικούς τους Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, κεντρικούς μέσους τους Τζιόλη, Κατσουράνη και πλάγιους τους Μανιάτη (δεξιά), Φορτούνη (αριστερά), ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Γκέκας και ένας εκ των Σαμαρά, που πάντως έχασε τις πρώτες προπονήσεις ή Μήτρογλου. Διαιτητής θα είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ. Ως προς τις υπόλοιπες συναντήσεις του ομίλου, η Βοσνία θα παίξει εκτός έδρας με το Λιχτενστάϊν και η Λιθουανία θ αντιμετωπίσει στο Βίλνιους τη Σλοβακία.
Keywords
Τυχαία Θέματα