Απογοήτευση για Νάνι

17:46 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Την απογοήτευση του για την απουσία του ονόματος του από τις υποψηφιότητες...
για το βραβείο του Καλύτερου Παίκτη της σεζόν στην Πρέμιερ που ανακοινώθηκαν πρόσφατα  εξέφρασε ο Νάνι ο οποίος δηλώνει έτοιμος να αποδείξει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ στις 28 εφετινές του εμφανίσεις (26 ως βασικός ) στην Πρέμιερ Λιγκ έχει πετύχει εννιά γκολ και έχει μοιράσει 18 ασίστ έχοντας αφήσει πλήρως ικανοποιημένο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κερδίζοντας παράλληλα 
τα εγκωμιαστικά σχόλια των συμπαικτών του και όχι μόνον . Τα κατορθώματα του Πορτογάλου πλάγιου επιθετικούς όμως, δεν στάθηκαν ικανά να του δώσουν το «εισιτήριο» να διεκδικήσει κάποιο από τα βραβεία της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Πιστεύω ότι τα πηγαίνω καλά, άρα μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν βρίσκομαι στα βραβεία. Βέβαια, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη έως το τέλος της χρονιάς και πρέπει να κάνω περισσότερα. Είμαι δυνατός και επικεντρώνομαι στη βελτίωσή μου», δήλωσε ο Νάνι και πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για άλλους παίκτες ή για όσους παίρνουν τις αποφάσεις. Μέσα στο γήπεδο θα δουν τι αξίζω και ελπίζω την επόμενη φορά που θα με δουν να αγωνίζομαι να καταλάβουν ότι έκαναν λάθος».
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα