Αποφασίζουν οι ιδιοκτήτες ταξί

11:42 3/8/2011 - Πηγή: 24wro
Το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αναμένεται να καθορίσουν …
σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΠΟΕΙΑΤΑ-ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη.
Στην συνεδρίαση, τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα εξετάσουν όλα τα δεδομένακαι θα αποφασίσουν αν θα αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, ή αν θα τις συνεχίσουν και με ποια μορφή.


Της σημερινής συνεδρίασης έχει προηγηθεί σειρά γεγονότων και επαφών αντιπροσωπείας των ιδιοκτητών, όπως η συνάντησή τους με τον
γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη και με τον ίδιο τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύω, Γιάννη Ραγκούση, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.


Παράλληλα, έχουν γίνει δηλώσεις, τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης δια στόματος Ηλία Μόσιαλου, όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ θετικό στοιχείο θεωρούν οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές τη χθεσινή δέσμευση του Γιάννη Ραγκούση ότι η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί θα γίνει με νόμο και όχι με προεδρικό διάταγμα, γεγονός που παρέχει το χρονικό περιθώριο του διαλόγου, για τουλάχιστον δύο μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα