Απόδραση... Ευρώπης με killer τον Μήτρογλου

20:08 3/3/2012 - Πηγή: 24wro
Με δύο γκολ (29΄, 67΄), φθάνοντας αισίως τα έντεκα φέτος (ατομικό ρεκόρ), ο Κώστας Μήτρογλου...
οδήγησε σε ηρωική έξοδο τον Ατρόμητο από τη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (2-1) και πλέον κοιτά με τους συμπαίκτες του… Ευρώπη.

Ο δρόμος του Ατρόμητου για την Ευρώπη περνούσε από την… Πλατεία και από τη στιγμή που οι Περιστεριώτες ξεσκόνισαν τα… ΠΑΣ –ports στους Ζωσιμάδες, ο Γιώργος Δώνης δεν είχε κανέναν λόγο να χαλάσει τη συνταγή, προϊόν του
ανήσυχου πνεύματός του . Το μόνο… συστατικό που άλλαξε ήταν ο Τόμας ο οποίος αντικατέστησε τον Νάστο δίπλα από τον Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας δεξιά τους τον Σκόνδρα, αριστερά τον Γιαννούλη και… πίσω τους τον Ράντμαν. Χρέη αμυντικών χαφ ανέλαβαν οι Σφακιανάκης, Μπρίτο, με τους Μπρίτο (αριστερά) και Δημούτσο (δεξιά) να συνθέτουν την τετράδα του κέντρου, ενώ στον νέο του ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου βρέθηκε ο Τάτος.

Από την άλλη ο Απόστολος Μάντζιος δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα και θέση στην άμυνα πήραν έτσι από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ρόκας, Σιόβας, Πιέρ, Κούρντι, βλέποντας την πλάτη των Όμο, Ρόβα, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κούτσι, φανέλα βασικού πήραν οι Σκέμπρι (δεξιά), Γουνδουλάκης (αριστερά) και Σάμαρης (επιτελικός).

Όπως και στα Ιωάννινα ωστόσο, έτσι και στη Νέα Σμύρνη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όχι μόνο αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά είχαν και σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη, την ίδια ώρα που οι «κυανέρυθροι» έλεγαν… ευχαριστώ και αναλάμβαναν με το καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, ο πάντα καλά φέτος οργανωμένος αμυντικά Ατρόμητος είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Ράντμαν, ακόμα και αν ο τελευταίος χρειάστηκε να υψώσει ανάστημα, αλλά και το πρώτο «STOP» στον Κούτσι - που βρήκε το μονοπάτι για την εστία του – διώχνοντας με υπερένταση σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Φιλανδού μόλις στο 3΄.

Και αφού η μπάλα… βαρέθηκε να κουρνιάζει στα πόδια των γηπεδούχων οι οποίοι είχαν σαφώς πιο ορθολογική ανάπτυξη από τους αντιπάλους τους, επιβεβαίωνε τον ελαφρών ηθών χαρακτήρα της πηγαίνοντας από τον έναν στον άλλο (αλλεπάλληλα λάθη στο χώρο του κέντρου), ενώ οι θεατές είχαν αρχίσει να σκέφτονται τον καφέ που άφησαν μισοτελειωμένο στην Πλατεία, ο Μήτρογλου τους ανάγκασε να σηκωθούν από τα καρεκλάκια τους! Όχι για να πανηγυρίσουν, θυμίζοντάς τους περσινές καλές εποχές, ούτε για να επιστρέψουν στις καφετέριες, αλλά για την κίνησή του να μην πανηγυρίσει ένα ακόμα σπάνιας ομορφιάς τέρμα που πετύχαινε εναντίον τους! Ο Δημούτσος στο 29΄του έστρωνε ωραία με την… αερόσολα και ο διεθνής επιθετικός με διαγώνιο σουτ, αφού έπαιζε μπιλιάρδο με το δεξί δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Σιδεράκη, έβρισκε τρύπα στη… συλλεκτική επίσκεψη του Ατρόμητου στην αντίπαλη περιοχή.

Πριν καν καλά καλά κοπάσουν ωστόσο οι πανηγυρισμοί, ο Ράντμαν ο οποίος έχει πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία μετά τον τραυματισμό του Ιτάνζ, χρειάστηκε να βάλει γ
Keywords
Τυχαία Θέματα