Από την τσέπη του θα πληρώσει ο κ. Σκουλάκης τα έξοδα διαμονής του 61χρονου ποδηλάτη

19:30 4/8/2011 - Πηγή: 24wro
Από την τσέπη του θα πληρώσει τελικά ο δήμαρχος Χανίων Μανόλης... Σκουλάκης το κόστος της διαμονής του 61χρονου Βέλγου Christian Van Limbergen, που...
 έπεσε θύμα κλοπής στα Χανιά, στα μέσα του προηγούμενου μήνα.

Το όλο θέμα ανακίνησε με σχετικό ρεπορτάζ το Flashnews.gr κάνοντας γνωστό, το πρόβλημα στέγης που θα αντιμετώπιζε άμεσα ο κ. Van Limbergen.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος με το ποδήλατο του, το οποίο ασυνείδητοι του έκλεψαν, έχει γυρίσει ολόκληρη σχεδόν τη Γηραιά
Ήπειρο, και είχε επιλέξει ως ένα από τους σταθμούς του και τα Χανιά. Όλα αυτά μέχρι την κλοπή του ποδηλάτου του , και όχι μόνο στο Ενετικό Λιμάνι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη ο κ. Christian Van Limbergen, διέμενε σε μια πανσιόν την οποία είχε δεσμευθεί να πληρώσει η δημοτική αρχή.

Oπως όμως αναφέρεται και σε σχετικό ρεπορτάζ του Flashnews.gr και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας της πανσιόν, παρά τις επανηλειμμένες οχλήσεις της μέχρι και χθες δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση από το δήμο Χανίων.

Σήμερα, κι έπειτα από επικοινωνία του δήμου Χανίων με το Flashnews.gr έγινε γνωστό ότι τα έξοδα για τη διαμονή στην πανσιόν, του κ. Christian Van Limbergen, θα καταβληθούν αύριο.

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τα Χανιά, και την οποία θα κουβαλάει ο 61χρονος περιηγητής, μετά και τα τόσα παθήματα του στην πόλη, δεν μπορούμε πάντως να είμαστε αρκετά σίγουροι οτι θα είναι και η καλύτερη.

Σημειώνεται πάντως ότι τα έξοδα της διαμονής του 61χρονου βέλγου καταβάλει προσωπικά ο δήμαρχος Χανίων καθώς δεν προβλέπεται η έγκριση τέτοιου είδους δαπανών από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες το κράτους.
Keywords
Τυχαία Θέματα