Από την ΝΔ στη ΔΗ.ΣΥ και πλέον στη ΔΗΜ.ΑΡ ..ο Ιλχάν Αχμέτ

21:32 24/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα ...πρόσωπα της πολύπαθης (πολιτικά) Θράκης ο Ιλχάν Αχμέτ εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φ. Κουβέλη, αφού πέρασε από την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και παλιότερα από την ΝΔ.
Μάλιστα,
ο Αχμέτ είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με παλιότερες τοποθετήσεις του ..περί «τουρκομουσουλμάνων» της Θράκης, με την συμμετοχή του σε επιτροπές της τουρκικής Βουλής, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Πρώτο Θέμα», εξαίροντας το έργο της Ντ. Μπακογιάννη, γιατί όπως είχε υποστηρίξει έκανε ότι της ζητούσαν και «γιατί εισήγαγε την τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία».
Στη συνάντηση με τον κ. Κουβέλη μετείχαν και στελέχη της νομαρχιακής οργάνωσης της ΔΗΜΑΡ που εισηγήθηκαν να τεθεί ο κ. Ιλχάν επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην περιφέρεια Ροδόπης, εισήγηση που έγινε δεκτή και, έτσι, αποφασίστηκε ο κ. Αχμέτ να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ροδόπης, συνεργαζόμενος με την ΔΗΜ.ΑΡ «στη βάση των πολιτικών αρχών και του προγράμματος του κόμματος».

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα