Από λωποδύτης... σεξουαλικός σκλάβος!

13:08 24/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ληστές υπήρχαν και θα υπάρχουν. Όχι πάντα πετυχημένοι...
Σίγουρα, όμως, με ιστορίες να διηγηθούν. Μία από αυτές, που υπερβαίνουν και την καλπάζουσα φαντασία συγγραφέων, έχει να πει ένας 32χρονος Ρώσος, που σκόπευε να ληστεύσει ένα κομμωτήριο πριν από 2 χρόνια.

Η συνάντηση του με την ιδιοκτήτρια ήταν καυτή, βίαιη και εξόχως κοπιαστική για τον ίδιο...

Τί συνέβη; Ο Βίκτορ Γιασίνσκι, 32 ετών, αποφάσισε να ληστεύει ένα κομμωτήριο στην πόλη Μεσκόβσκ. Για κακή του τύχη έπεσε πάνω στην 28χρονη ιδιοκτήτρια, Όλγα Ζάγιακ, η οποία όλως τυχαίως διαθέτει μαύρη ζώνη στο καράτε, συνεπώς δεν δυσκολεύτηκε να αποτρέψει τη ληστεία: Με μία-δυο κλωτσιές ο 32χρονος ήταν ήδη νοκ άουτ.

Αλλά η Όλγα είχε άλλα σχέδια: Ήθελε- όπως δήλωσε στην Αστυνομία- να δώσει ένα μάθημα στον μπουκαδόρο Βίκτορ.

Αφού τον έδειρε, τον έσυρε σε ένα πίσω δωμάτιο και τον έδεσε με το καλώδιο από ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Και αφού τον ακινητοποίησε για τα καλά, τον "τάισε" με Βιάγκρα, για να τον εκμεταλλευτεί σεξουαλικά για τρεις ολόκληρες ημέρες...

Λίγο πριν πεθάνει... από το σεξ, η Όλγα απελευθέρωσε τον Βίκτορ... ο οποίος πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός!

Ουδείς μπορεί να φανταστεί την αντίδραση των αστυνομικών στο άκουσμα της είδησης. Πάντως αμφότεροι συνελήφθησαν.

Η 28χρονη, όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί, αντέδρασε: "Μα τι μπάσταρδος! Ναι, κάναμε σεξ καναδυό φορές. Αλλά του αγόρασα ένα τζιν, τον τάισα και του έδωσα και 1.000 ρούβλια όταν έφυγε".
Keywords
Τυχαία Θέματα