ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξύπνησε από κώμα όταν άκουσε στο τηλέφωνο τη φωνή της συντρόφου του!

19:22 8/6/2012 - Πηγή: 24wro
Επί δέκα μήνες βρίσκεται καθηλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου 31χρονος, ο οποίος από το 2009...
ζούσε στο Μπαλί όπου δίδασκε αγγλικά και γνώρισε την 27χρονη γηγενή σύντροφό του.

Οι δυο τους σχεδιάζαν να παντρευτούν όταν στις 9 Ιουλίου του περασμένου έτους, όταν ο νεαρός άνδρας είχε ένα φοβερό ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του.

Το κρανίο του σχεδόν συνεθλίβη και μάλιστα χρειάστηκε οι γιατροί να πάρουν οστό από τον μηρό ώστε να αναπλάσουν την κόγχη του ματιού του. Τους πρώτους μήνες ο άνδρας νοσηλεύτηκε στο Μπαλί όπου και ζούσε, αλλά οι επεμβάσεις κόστιζαν περίπου 150.000 ευρώ,
καθώς ο ίδιος δεν είχε νοσηλευτική ασφάλεια. Ο πατριός του βρήκε τα μισό χρηματικό ποσό καθώς έβαλε υποθήκη το σπίτι του, ενώ ο πατέρας του βρήκε τα άλλα μισά. Μετά την επέμβαση όμως ο νεαρός έπεσε σε κώμα.

Λίγους μήνες μετά μεταφέρθηκε στην πατρίδα του και μαζί ακολούθησε η αρραβωνιαστικιά του, η οποία ωστόσο είχε τρίμηνη βίζα. Μόλις αυτή έληξε αναγκάστηκε να επιστρέψει σπίτι της και στις σπουδές της.

Πριν από τρεις βδομάδες, η κοπέλα τηλεφώνησε για να δει πώς είναι ο αγαπημένος της. Ο πατριός του έβαλε το ακουστικό στο αυτί του γιου του. Ο νεαρός δάκρυσε! Το πρώτο σημάδι ότι είχε ζωή μέσα του και δεν είχε εγκαταλείψει την ελπίδα να επιστρέψει. Μέσα στις βδομάδες που ακολούθησαν, αν και δεν έχει ανοίξει ακόμη τα μάτια του, όποτε τηλεφωνεί η αρραβωνιαστικιά του, του δίνουν το ακουστικό κι εκείνος μπορεί και το κρατάει ώστε να ακούει τη φωνή της, αφού ήταν αυτή που τον έφερε πίσω στη ζωή. Αν και οι θεράποντες γιατροί φοβόνταν ότι είχαν εξανεμισθεί οι ελπίδες, τώρα είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα υπάρξει πλήρης ανάρρωση.

thestival.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα