ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Την ανάγκαζε να εκδίδεται και όταν την βαρέθηκε την πούλησε!

15:59 8/2/2012 - Πηγή: 24wro


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτου σωματέμπορου, ο οποίος τη χτυπούσε ανελέητα και την ανάγκαζε να εκδίδεται, έζησε για δύο...
ολόκληρους μήνες μία 24χρονη Ελληνίδα.

Μάλιστα, όταν ο 34χρονος Ελληνας τη βαρέθηκε, αποφάσισε να την πουλήσει έναντι του ποσού των 1.500 ευρώ, καθώς εκτιμούσε ότι πλέον δεν είχε πέραση. Το μαρτύριο για τη νεαρή γυναίκα τελείωσε όταν αστυνομικός προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή και πέρασε χειροπέδες στον 34χρονο.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην πόλη της Καβάλας. Στις αστυνομικές αρχές είχαν φτάσει πληροφορίες για την αρρωστημένη
δράση του 34χρονου, ότι κάνει εμπόριο λευκής σάρκας πουλώντας σαν εμπόρευμα τις γυναίκες που έπεφταν στα δίχτυα του. Ετσι του έστησαν παγίδα.

Αστυνομικός κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του και να «αγοράσει» την 24χρονη Ελληνίδα, δήθεν για να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε πελάτες του. Αφού συμφωνήθηκε το ποσό της αγοροπωλησίας, δόθηκε ραντεβού στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χρυσοχωρίου - Χρυσούπολης στην Καβάλα.

Μόλις ο 34χρονος παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και παρέδωσε την κοπέλα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες άλλες γυναίκες είχαν πέσει θύμα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα