ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ζόμπι μορφή του Nicolas Cage δημοπρατείται!

17:31 19/9/2011 - Πηγή: 24wro
Μια συλλεκτική φωτογραφία,που τραβήχτηκε το 1870 και απεικονίζει...
έναν άνθρωπο που μοιάζει εκπληκτικά στον Nicolas Cage, δημοπρατείται. Ο κάτοχός της υποστηρίζει πως πρόκειται για τον ηθοποιό, ο οποίος είναι... ζόμπι!
Τη φωτογραφία ανέβασε στο e-Bay κάποιος χρήστης με το ψευδώνυμο jack_mord. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία αποδεικνύει περίτρανα πως ο Nicolas Cage είναι ή βαμπίρ
ή ζόμπι!
Μάλιστα, ο Jack Mörd, από το Σιάτλ διαβεβαιώνει τους μελλοντικούς αγοραστές ότι η φωτογραφία που τραβήχτηκε την εποχή του εμφύλιου πολέμου στις ΗΠΑ, δεν έχει υποστεί photoshop, ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία.
"Η θεωρία μου είναι ότι φθάνει σε μία συγκεκριμένη ηλικία, ας πούμε 70 – 80 ετών, και μετά ο ηθοποιός 'Nicolas Cage' θα πεθάνει. Αλλά στην πραγματικότητα θα ξαναγεννηθεί ένας απέθαντος βρυκόλακας 'Nicolas Cage' και θα εμφανιστεί σε διαφορετικό σημείο του πλανήτη, ξανά νέος κι έτοιμος να ξεκινήσει τη ζωή του".
Ο Mörd είναι οπαδός της βικτωριανής εποχής και της φωτογραφίας εκείνων των ετών, ενώ τονίζει "Είναι μία πρωτότυπη φωτογραφία από έναν άνδρα που ζούσε στο Μπρίστολ του Τενεσί την εποχή του Εμφυλίου Πολέμου!', επισημαίνει ο αντικέρ.
Η τιμή της φωτογραφίας, για τους...επιφανείς συλλέκτες, αγγίζει το ποσό των 1.000.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα