ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Επικίνδυνη η απειρία των μελών της 12ης Φλεβάρη

09:42 4/4/2012 - Πηγή: 24wro
Νέα στοιχεία και μάλιστα ανησυχητικά για τα μέλη της οργάνωσης 12 Φλεβάρη έχουν...
συγκεντρώσει οι άντρες της αντιτρομοκρατικής. Πως φαίνεται λοιπόν πρόκειται για άτομα ηλικίας μέχρι 25 ετών, που έχουν πολύ καλή γνώση επί των οικονομικών θεμάτων, ωστόσο πρόδωσαν την απειρία τους.

Μάλιστα η λανθασμένη τους εκτίμηση για τις ενδεχόμενες ζημιές που θα προκαλούσε η έκρηξη της βόμβας, ανησυχεί ιδιαίτερα τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα
με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υποστηρίζει «δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν ότι επέλεξαν τον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, το Σάββατο της Αποκριάς, δήθεν για να μην υπάρξουν θύματα. Η εκτίμηση αυτή που έκαναν είναι 100% λανθασμένη, γεγονός που δείχνει την απειρία των μελών και τους πειραματισμούς που κάνει η συγκεκριμένη οργάνωση».

Μάλιστα οι Αρχές προβληματίζονται καθώς στο κείμενο που ανάρτησαν οι δράστες δε στοχοποίησαν συγκεκριμένα πρόσωπα ή κτιρίων, ενώ η δήλωση τους πως τους αρέσει να εντυπωσιάζουν και να προκαλούν, γεγονός που τους καθιστά επικίνδυνους.

Ένα δεύτερο κομμάτι, το οποίο εξετάζουν ενδελεχώς οι αστυνομικοί είναι και η επιλογή του ονόματος της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη ημερομηνία συμβολίζει τα επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα