Αντέχουν οι σχέσεις από απόσταση;

06:22 22/9/2012 - Πηγή: 24wro

Σχέση από απόσταση...

Μια σχέση από απόσταση είναι μια δοκιμασία, αλλά μερικές φορές ο έρωτας βάζει στους ανθρώπους δοκιμασίες. Μια από αυτές είναι όταν οι συγκυρίες τους αναγκάζουν να μείνουν πολλά χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Και τότε γεννάται το ερώτημα: Θα αντέξει η σχέση; ...

Ή θα συμβεί το γνωστό «Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται»; Και τι μας λέει πάνω σ’ αυτό η αστρολογία;

Η σχέση από απόσταση ταιριάζει σε όλα τα ζώδια; Ορισμένα ζώδια,
όταν ερωτεύονται, εξακολουθούν να αγαπούν κι ας είναι μακριά. Για να μην πούμε ότι η ένταση της αγάπης τους αυξάνεται. Άλλων πάλι ο έρωτας μικραίνει όσο μεγαλώνει η απόσταση. Μάθε σε ποια κατηγορία ανήκεις αλλά και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να συντηρήσεις τη σχέση σου.

Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια σε μια σχέση από απόσταση

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι Κριός, καθώς λατρεύεις τις προκλήσεις, σε ιντριγκάρει η ιδέα μιας σχέσης από απόσταση. Άλλωστε αισθάνεσαι πως ο έρωτάς σου θα υπερνικήσει όλα τα εμπόδια, με τον ίδιο τρόπο που τα παραμερίζεις κι εσύ. Όμως, πέρα από τις καλές σου προθέσεις, το να επιστρατεύσεις την ανάλογη προσπάθεια και το ενδιαφέρον για να συντηρήσεις τη σχέση είναι μια άλλη υπόθεση. Το ζητούμενο για σένα είναι να παλέψεις με την τάση του Κριού να παρατάει πράγματα στη μέση. Επίσης καλό είναι να προσέχεις τα άτομα και τις δραστηριότητες, που σε αποσπούν και σε απομακρύνουν από τη δέσμευσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, το πρακτικό μυαλό σου θα ζυγιάσει τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης από απόσταση. Αυτό στον βαθμό που η σχέση σου είναι καινούργια και δεν έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις. Ωραίες οι αγάπες και τα λουλούδια από μακριά, ωραία και τα μηνυματάκια αγάπης (στα οποία συνήθως δεν έχεις και μεγάλη κλίση), αλλά θες και κάτι «χειροπιαστό» για να πορεύεσαι. Αν όμως η σχέση σε ενδιαφέρει, τα καταφέρνεις μια χαρά να κρατήσεις τον έρωτα ζωντανό. Όταν δεν είστε μαζί, στείλε στο ταίρι σου δωράκια-εκπλήξεις, όπως ένα αρωματισμένο κερί που έχει έναν ρομαντικό συμβολισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι Δίδυμος, επειδή λατρεύεις τις κουβέντες, η επικοινωνία από απόσταση είναι εύκολη για σένα και δεν θα λείψει από τη σχέση σου. Εκείνο που κινδυνεύει να της λείψει είναι …η δική σου σταθερότητα. Έχεις μια τάση να ξεχνιέσαι και να ξεμυαλίζεσαι, ερωτικά και όχι μόνον. Έτσι, μπορεί να αρχίσεις να παραμελείς το ταίρι σου ή και να το ξεχάσεις. Πάντως, αν θες να διατηρήσεις τη σχέση, μη σπαταλάς τον χρόνο της επικοινωνίας σας με αστειάκια και χαζοκουβέντες. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας και για τα σημαντικά γεγονότα. Να είσαι αυθεντικός για να χτιστεί η εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι Καρκίνος, για σένα είναι βασικό η σχέση σου να έχει ουσία και προοπτική. Εφόσον έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα των προθέσεων και η απόσταση δεν ελαττώνει αυτά τα προαπαιτούμενα, θα διατηρήσεις τον δεσμό σου με αφοσίωση, προσδοκώντας τις καλύτερες μέρες της επανένωσής σας που θα έρθουν. Αλλά για μια
Keywords
Τυχαία Θέματα