Αγγλία: Ευκαιρία για τους πολίτες

09:35 17/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Στόουκ, ρίχνει την «αυλαία»...
της 37ης αγωνιστικής στην Πρέμιερσιπ.


Τρεις μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν και πάλι τα… ξίφη τους, με τους «μπλε» να έχουν μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετά τη αναπάντεχη εντός έδρας ήττα της Άρσεναλ από την Άστον Βίλα.

A’ γύρος: Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Μάντσεστερ Σίτι: Ένα γκολ του Γιάγια Τουρέ, 15 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ήταν αρκετό για να
δώσει τη νίκη και το Κύπελλο στη Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν στο τελευταίο τους παιχνίδι εντός έδρας 1-0 της Τότεναμ και μετά τη χτεσινή ήττα της Άρσεναλ από την Άστον Βίλα, έχουν την ευκαιρία με νίκη να ανέβουν στην 3η θέση της κατάταξης που οδηγεί απ’ ευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα σκέφτεται να κάνει ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι. Έτσι φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρουν ο επιθετικός Τζέκο (13/1), ο μέσος Μίλνερ (31/1) και ο επίσης μέσος Άνταμ Τζόνσον (28/4). Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος αμυντικός Κόλο Τουρέ (22/1) και ο τραυματίας αμυντικός Μπόατενγκ (16 συμμ.).

Στόουκ: Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η Στόουκ. Η ομάδα του Πιούλις, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό, αλλά γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Σίτι. Στο πρωτάθλημα παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη, μετά την εντός έδρας επικράτηση 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ.

Αμφίβολοι για τη Στόουκ ο μέσος Εθέρινγκτον (31/5) και ο Γερμανός αμυντικός Χουθ (35/6) . Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο 23χρονος Μπέγκοβιτς (27 συμμ.), ενώ θα απουσιάσουν οι επιθετικοί Φούλερ (28/4) και Σιντιμπέ (2 συμμ.) καθώς και ο αμυντικός Χιγκινμπόθαμ (10/2).

Στο… ψαχνό: Δεν νομίζω πως η Σίτι, όσο… μεθυσμένη και αν είναι από την κατάκτηση του Κυπέλλου, θα αφήσει ανεκμετάλλευτο το δώρο της Άρσεναλ. Επειδή η απόδοση του άσου είναι μικρή, θα επιλέξω τον άσο στο ημίχρονο, σε απόδοση 1,95 από την 10bet.com

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα